Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Autó nélkül lehet csajozni?
Egy olyan fiúnak akinek nincs kocsija se jogosítványa annak esélye sincs a csajozásra?
Mivel a lányok még a wc-re is kocsival mennek a gyalogolást cikinek fárasztónak tartják pláne télen,meg hát ugye akinek nincs kocsija az valószinüleg szegény is lehet és a lányok nyilván a gazdag pasikat kedvelik akiktől megkapnak mindent és nem lesz unalmas az életük.
# 8/11
Aki csak kocsival tud érvényesülni a lányoknál ott komoly gond van.Persze könnyű inkább másra fogni,a lányokat hibáztatni,miközben másoknak pénz/kocsi nélkül is megy ugyan ez. Mindig van mire fogni miért nem jön össze.Sokkal könnyebb mint belátni hogy vagy nem tudsz csajozni,vagy csak egyszerűen nem is hiszel benne és nem is jön össze.
Alex, tudom, hogy nehéz elfogadni, hogy ciki ha egy pasinak nincs kocsija, de attól még ciki. Ez egy fórum. Valaki kérdezte, hogy ciki-e, mi meg mondtuk, hogy igen az. Hogy neked személyesen ez milyen frusztrációt jelent, egy másik téma, nem ez volt a kérdés.
Tehát. Ciki ha egy pasinak nincs kocsija?
18 èv felett igen.
Ennyi a sztori. BÚÉK!
Miért lenne ciki, ha valakinek nincs szüksége péniszhosszabbítóra?
Az én asszonykám velem akar élni, nem egy tragaccsal. Inkább azt kell sajnálni, akinek ehhez kocsira van szüksége...
Milyen “péniszhosszabbító”?
Az autó az egy közlekedési eszköz.
Amúgy ja, baromi romantikus amikor ugy mentek vacsorázni, hogy villamosoztok az oktogoni mekiig onnan meg haza. A hétvégi programhoz a Magyar Államvasutak kíván zökkenésmentes utazást. Ha a csajod beteg, majd kijön az ügyelet (vagy elviszi az éjszakás busz), ne nyafogjon. Bevásárlás a sarki vegyesboltban mert a madaras teszkó messze van kocsi nélkül. Anyósodékhoz is elvisz a BKV vasánapi ebédre.
Minden nő álma! Máris felizgultam.
Van kocsim de most nem ez a kérdés, hanem hogy pasinak lenni ciki-e kocsi nélkül.
Szépíthetjük a dolgot, de ettől még... a többit elmondtam.
Persze, ez is egy nézőpont. De el kell mondanom, hogy azért nem minden esetben jelent előnyt az, ha valaki mozgáskorlátozott.
Mint ahogy normál esetben az sem jelent egyértelmű hátrányt, ha valaki képes eljutni A pontból B-be anélkül, hogy ehhez minden esetben egy másféltonnás protézist kellene igénybe vennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!