Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti jobban élvezitek a szexet kutya pózban?
Én nem szeretem.
Sokkal jobban szeretem a lovagló pózt.
Kis szerszámmal rendelkező férfiak körében angol tudósok bizonyították, hogy a kedvenc póz jelen esetben a k u t y u s, mindössze azért vált a hölgy kedvencévé, mert a párja nincs eleresztve szárszámilag. A póz sokkal mélyebb behatolást eredményez.
(Angol tudósok bizonyították!)
Nekem kutyapózban intenzívebb az érzés, azért az a kedvencem.
21/N
Sokkal jobban szeretem ha a srac fellul van, a ugy karolom at a derekat, es a nyakamba liheg
Az izgat
Mondok neked egy magyarázatot, miért is nem kedvelt a kutya póz (rendes méretekkel):
A szerszámotoknak van egy íve "felfele áll" és sokkal jobb érzés az, ha szembe van a partner és kellemesebb részeket nyom/izgat vele.
Kutya pózban egy feszülő rendes szerszámmal a beleket nyomogatod, ami nem jó érzés, vagy semleges.
Szembe van pár póz, amivel jól lehet izgatni a nőt belül. (nekem sok elélvezésem volt)
Kutya pózban esélytelen, sz-r, a G pont közelében sem jár. Csak látvány miatt meg pihinek engedem meg páromnak.
Ha a kutya pózban pasiként kényelmesnek tartod, de a csajnak több örömet akarsz okozni:
Térdelj le az ágy mellé egy párnára s a szélére terpeszthet a csajszi neked.
Kényelmesebb, szembe is vagytok, jobb is és nem kell pasiként kb fekvőt nyomnod az ágyon s támaszkodnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!