Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti ezt élvezitek?
A párommal amikor már ott tartunk, hogy majdnem már teszi be
Akkor elkezdi kérdezgetni hogy szeretem e a farkat , szeretem e ha bennem van és ilyesmik.
Ezek megjobban felizgatnak titeket ha halljatok, hogy hogy szeretjük és élvezzük?
Önbizalom hiányos a pasid.
Mert ha ezzel akarja mutatni a dominanciáját akkor szarul csinálja
23N
Vannak férfiak, akik szeretik, ha a csaj nyíltan beszél a dologrol, és izgatja oket, ha egyenesen csunány beszél sex kozben. Pl. gyere dugd szét a pinám, stb. Lehet a pasid is ilyen, csak nem tudja hogy adja a tudtodra, és ilyen gyenge probálkozásokkal próbál téged szóra bírni. De az az onbizalomhiány is elég valoszinu. Szerintem néha egy egy bok, szó belefér neki, az nem olyan nagy kunszt. Hadd oruljon magának.
De tényleg kicsit fura a pasid. Normál esetben nem igen csinálnak ilyet a férfiak.
26F
Ennyire nem, de azért a "Dugj meg." vagy egy "Tedd be." jól hangzik.
Legalább is akkor, ha tudom, hogy gátlásosabb , visszafogottabb fajta.
Hogy miért ? Mert tudom, hogy nehezére esik, de szeretne már élvezni, ezzel kínozva is őt...
De addig tényleg minden félbe marad. És szándékosan a testéhez érintve tartom a szerszámot, hogy tudja, csak rajta áll a dolog.
Különben ez az engem perverzül izgat, DE a lányt is nyíltabbá teszi. Volt egyszer egy nagyon gátlásos barátnőm. Vele ezt is csináltam, mást is, de idővel eltűntek a visszafogottság jelei.
Az elsőnek pedig a dominancia felvetése.
Az szerintem a dominálás, hogy nem a nő dönti el, mikor lesz megdugva. Vagy pontosabban többségében. Teszem azt állna békésen a konyhában, várva hogy forrjon fel a tészta vize. Én meg megragadom, (vigyázva hogy ne sérüljön meg azért) és úgy nyomom oda, hogy már csókolva is van. Nyilván a csók hevességétől felizgul, aztán már nincs ellenvetése a dolog ellen.
Nekem fura volt az elején.
Még amikor beleülök akkor is mondja hogy na erre vártam e ilyesmik
De pl amikor nyal akkor mondom neki, hogy milyen jó meg hogy erre vártam egésznap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!