Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti ezt élvezitek?
A párommal amikor már ott tartunk, hogy majdnem már teszi be
Akkor elkezdi kérdezgetni hogy szeretem e a farkat , szeretem e ha bennem van és ilyesmik.
Ezek megjobban felizgatnak titeket ha halljatok, hogy hogy szeretjük és élvezzük?
Jaj, hát most nem vagyunk egyformák. Őt ez felizgatja valamiért. Olyan nagy baj?
Egyébként azt kérdezi, hogy a farkat szereted-e, vagy a farkát? Tehát úgy általában, vagy konkrétan az övét élvezed-e, tetszik-e neked. Csak mert nem használtál ékezeteket, és így nem egyértelmű. ;)
14. Nem én vagyok a 13as.
Neked se és neki se adok igazat.
Szerintem ha egy csaj önbizalom hiányban van, akkor sem úgy kereste az ember, hogy na, keressünk egy önbizalom és bizalomhiányos csajt, akit nehezebb megközelíteni, mint egy kiegyensúlyozottabb nőt.
Az ember olyat keres, akit tud szeretni, és jól kijön vele.
Az ilyen perverzebb játék ha enged a dolognak a lány, növeli a nyíltságát és közelebb kerül a nyitottabb személyiség kialakulásához.
Persze ahhoz, hogy ezt észre vegye, a 13ashoz hasonlóak túl ostobák és nagyképűek, hogy felismerjék a saját ostobaságukat.
Viszont szabad véleménynyilvánítás van. Ha ezt gondolja, tévedni jogában áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!