Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érettebb nők! Előfordulhat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érettebb nők! Előfordulhat, hogy férfiasabbnak gondoltok egy tizenéves évei végén járó srácot egy harmincas férfinál?

Figyelt kérdés
Ha igen, számotokra mik azok a külső és belső tulajdonságok, amik miatt ezen a véleményen vagytok? Köszi!
2017. dec. 30. 14:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
36%

Max szexuálisan, mert az értelmi szintjük és a jelenlegi élteminöségük, céljuk még nem tart ott, ahol az enyém.

36/N

2017. dec. 30. 15:12
 12/14 A kérdező kommentje:
Szexuális értelemben tettem fel a kérdést. :)
2017. dec. 30. 15:14
 13/14 anonim ***** válasza:
87%

Én a harmincas éveim közepén járok. És nőnemű vagyok.

A szexpartnerem 22 éves. Közel két éve ismerjük egymást. De ő nem olyan, mint a korabeliek. Intelligens, jólnevelt, tisztelettudó, segítőkész.

Manapság (tisztelet a kivételnek) a fiatal srácok azt se tudják mi az a tisztelet.

Előfordulhat, hogy egy kamasz fiú férfiasabbnak tűnik némely felnőtt férfinál, de ez csak illúzió. Mindez addig tart, amíg ki nem nyitja a száját, és böffenti el magát, hogy “Teccő, gyüssz?!”

2017. dec. 30. 15:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem fordult még elő, és kétlem, hogy valaha ez másképp lesz.
2017. dec. 30. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!