Magyarorszagon miert nez ki sok tizeneves ugy, mintha 30 lenne es miert nez ki sok harmincas 50 evesnek?
Szerintem nagyon pesszimisták Mo-n az emberek. Én több mint 10 éve élek külföldön és mindíg is fiatalabbnak néztem ki a koromnál. Még otthon is.
Viszont ha találkozok itt magyarokkal akkor meg szoktam döbbenni, mert mindíg sírnak (szegénység stb.) és mégis mindíg úgy néznek ki, mintha most húzták volna elő őket egy divatlapból. Festett haj, szolárium, műköröm, csakis márkás cuccok... belegondolok olyankor, hogy én is megtehetném, de a fogamat húzzák olyankor és a pénzemet inkább egy jó nyaralásba fektetem be. Nem szendvicses, motelosba!
...és hmmm lássuk csak...hajfesték különösen a szőkítők roncsolják a hajat a szolárium nagyon öregíti a bőrt...bla-bla-bla.
Én megszoktam a munkamorált akik manapság jönnek szerencsét próbálni, nem mindíg bírják...
Az biztos, nem könnyű Mo-n megélni különösen, hogy a tv teljesen fals életstílust sugároz...(persze vannak akiknek nagyon jól megy.)
Azonkívül a gonoszság és irigység is öregít. (feljelentgetősdi)
...és vannak azok akik önhibájukon kívül kerülnek szörnyű helyzetbe. Azoknak aztán nem sokminden van aminek örülhetnek és az örökös kudarc nemcsak megöregíti de meg is betegíti az embert.
Rólam annyit, ma töltöttem be a 36-ot. Kb 25.-nek nézek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!