Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A félre kefélést miért bocsátj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A félre kefélést miért bocsátják meg?

Figyelt kérdés

1. A megcsalt tulsagosan szerelmes a megcsaloba

2. A megcsalt annyira nem szerelmes, ergo annyira nem is erdekli mit csinal a masik fel

3. A megcsalt egy okor, akit siman hulyenek lehet nezni

4. A megcsalo egy olyan sztorival all elo, ami alapjan nem kivitelezhetetlen a megbocsatas.

?

2017. dec. 30. 11:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%
Utólag belegondolva valóban beteg vagyok, hogy tűrtem amit csinált. Annyi dolga volt őnagyságának, hogy reggel elvitte a gyerekeket suliba. Utána ment edzőterembe, fodrászhoz, vásárolgatni. Mire hazaért, már a házvezetőnő kitakarított, vasalt, kimosta a ruhákat. Délután én mentem a gyerekekért és vittem őket tenisz edzésre. Addig őnagysága szintén azt csinált amit akart. Olyan dolga volt, hogy sok nő össze tenné a két kezét. Rengeteget jártunk külfödre nyaralni, azt vehetett magának amit csak akart, saját autója volt. Mindig a tenyeremen hordoztam és ez volt a hála.
2017. dec. 30. 14:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha ketoldalu, mint nalunk, akkor rendben van. Nem hiszek a monogamiaban. Miert kinoznank magunkat? Rovid az elet 😅
2017. dec. 30. 19:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Az előzőnek igaza van. Örülsz, hogy nem láthatja a gyerekeit és hogy depressziós lett. No kommnent
2017. dec. 31. 14:35
 14/14 anonim ***** válasza:

A "félrekefélés" megfogalmazás sejteti, hogy nagyon fiatal vagy, kérdező. Azt sejteti, hogy szerinted a félrelépő ocsmány jelleme miatt történt a dolog.

Hadd világosítsalak fel. Ha valakit megcsalnak, abban az ő keze is vastagon benne van. A párunk hűsége ugyanis nem az ő gerincén, hanem rajtunk múlik. Azon, hogy mennyire tudjuk fenntartani a szerelmét, és ezzel a hűségét. Ha félrelép, van még mit tanulnunk. Ha mi lépünk félre, akkor neki van még mit tanulnia. Bármilyen nehéz is belátni ezt tinikorban, mindig a megcsalt fél kevés valamilyen szinten, és nem mindig a másikra kell mutogatni, hanem megkeresni a történetben a saját felelősségünket. Ha én topon vagyok, ha nem engedem ellaposodni a kapcsolatomat, a házasságomat, akkor csaphatják a szelet akármilyen fiatal bikák a szemrevaló feleségemnek, nincs félnivalóm. Ha azonban hátra dőlök, mint akinek semmi dolga ezen a világon, ha nem tudok neki mindent megadni, amitől érzi a szerelmemet, a törődésemet, ha nem érzi magát nőnek mellettem, ha esténként a telefont buzerálom, ahelyett, hogy a testén kívül a lelkét is megölelném, megnézhetem magam. Aztán jöhetek erre az oldalra rinyálni, hogy az a rohadt qrva megcsalt.

2018. jan. 5. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!