Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Nemrég egyedülálló lettem.41 éves nő vagyok, a pasi az ötvenes évei elején jár. Ma először szexelni akartunk, én a kezétől elmentem, neki meg fel sem állt.
ez alapjáraton egy hülye
mi az ,hogy neked kell rájönni,,,néma vagy mi???
egy normális férfinek nem kell extrém dolog,hogy álljon,főleg,ha ott vagy meztelenül,forró nedves kielégült puncival mellette!
a nem állt fel : na az baj,,lehet izgult,lehet nem működik a műszer
Egyidős férfi vagyok veled. Nehezen tudom elhinni, hogy ilyen idősen ennyire nem tudod mit kellene tenned.
Ha a kezével elélveztetett, akkor rövid pihenés után kezd el felfedezni a testét, te is használd a kezed vagy a szád vagy amidet jól esik. Előbb-utóbb fel fog neki állni. Lehet, hogy nem olyan könnyen mint egy 18 évesnek, de 50 még nem olyan sok.
Plusz kommunikáljatok... De hát ezt a tanácsot tizenéveseknek szoktam adni akik el vannak veszve és még félénkek. Miért nem beszéltek? Kinek mi a jó, játszatok egymással, stb... Ahogy az emberek szeretkezni szoktak. Mert nem csak a behatolásból áll az egész.
Lehet berágott, hogy Ő mindent bele adott az előjátékba, te meg, mint szende kislány simogattad a mellkasát ruhán keresztül.
Meglehet önzőnek vélt. Legközelebb bátrabban, öreg motornak nagyobb szikra kell!
Azért 50- évesen már sok férfinak vannak potencia gondjai.
Arról nem tehet.
Viszont te hogy próbáltad felizgatni? Száddal csináltad neki? Vagy csak kézzel?
Amúgy egy jó praktika. Ha nehezen izgul fel a férfi, nedves nuniddla ülj a szájára mondjuk 69- ben, nyalasd magad vele, közben te is tudsz vele játszani, nyalogatni. A nuni illatától nekem mindig megjön a kedvem, a kukac feláll. :)
Csak magamat tudom ismételni: kommunikáljatok. Beszéljetek, kérdezd meg mit miért csinál, ha nem tudod az okát! Kedvesen, gyengéden, hátha szégyelli.
Csak így fog működni normálisan.
Figyi , lehet régóta vannak gondjai es rajött hogy mostselesz maskepp.
A legrosszabb ha magad kezded okolni es a kezdesz folyton agyalni h vajon miben hibaztal . Semmiben .
Egyszeruen nem ertem , hogy aki nemtudnemakar kefélni miert áll neki gyakorlatozni masokon .
Szerintem hagyd a fenebe az egeszet
Azert szerintem komoly gondjai vannak annak akinek nem allfel amig kielegit egy nöt , õ csak lankadtan es indignaltan ul . Mar hogyan izgathattta volna a pasit ha közben a pasi elégitette ki kezzel ?
Es utana szinte sertödötten felallt .
Sajat magra haragudott , megsúgom.
En nem hagytam volna h a kezével citerazzon rajtam ha ö nemélvezi csak nez lankadt p.ccsel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!