Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, milyen érzés egy lány popsiját dugni?
Figyelt kérdés
Érdekelne pár dolog ezzel kapcsolatosan.
1. Milyen érzés egy lány popóját dugni?
2. Szűkebb-e, mint a punci?
3. Kellemesebb/jobb érzés-e egy popsiba betenni?
4. Érzésre miben más, mint a punci?
2017. dec. 29. 17:12
11/15 orton válasza:
A popsi perverz mocskos es izgato, foleg ha ugy felhuztad a not hogy bevadul erte es elvez tole. A punci fizikailag jobb erzes mert vegig van benne izom ahogy a tobbiek irtak.
= a nök jobban elvezij az analt
12/15 anonim válasza:
Nem tudom a pasiknak milyen erzes, de en imadom ha a popsim dugjak! 22L
13/15 anonim válasza:
Más érzés ami nagyon jo amit a volt barátnőmnek köszönhetöen nagyon megszerettem sajnos !
Más mint punciba ami ugyancsak fantasztikus
14/15 anonim válasza:
Bár nő vagyok, de amikor pasi dug popsiba:
1Más érzés, mint punciban. Szűkebb, titkosabb.
15/15 orton válasza:
2 menet és nem lesz az olyan szűk;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!