Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le kellene szoknom erről, vagy okés ha néha kiverem erre?
Figyelt kérdés
Van egy ilyen perverzióm ami néha rám tör, hogy irreálisra Photosoppolt nőkre, vagy rajzokra élvezek. Pl irreálisan nagy mellek meg ilyesmi.
Szerintetek rendben van ha ilyenre kiverem néha vagy jobb lenne leszokni?
Néha egyszerűen nagyon rám tör a vágy, utána meg eléggé bűnösnek és perveznek érzem magam.
2017. dec. 28. 22:06
2/8 anonim válasza:
Az emberek java részének van valami furcsa fétise, szerintem ez még nem is annyira gáz.:D Persze csak addig, amíg a hús-vér lányok is fel tudnak mellette izgatni.:3
3/8 A kérdező kommentje:
Fel tudnak egyenlőre, remélem ez így is marad.
De köszönöm a pozitív válaszokat! :)
2017. dec. 28. 22:17
5/8 anonim válasza:
Ez olyan mint a Hentai.
Nem mondom, hogy ez a legjobb megoldás a feszültség levezetésére, de ha valaki magányos mit tehet mást...
6/8 anonim válasza:
Mi van mindenkinek csak a nagy mell tetszik?
7/8 anonim válasza:
Nem mindenkinek csak a nagy mell tetszik, sőt, én úgy vettem észre, hogy sokan inkább a kis mellekért vannak oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!