Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nedvesedek be már attól ha elképzelem, hogy valakinek kiverem/simogatom?
Figyelt kérdés
2017. dec. 9. 13:21
1/10 anonim válasza:
Mert lány vagy, és egészséges! Milyen kérdés már ez?...
4/10 anonim válasza:
Mert ha ilyet olvasok, akkor nekem meg fel áll! 😀
5/10 anonim válasza:
Mert a szexuális fantázia ilyen hatásal van rád
Èn is tocsogok a nedvességtől ha arra gondolok hogy a PÁROM huzza a hajam mikor bőnyállal szopok úgy hogy folyik csöpög a nyúlos nyálam és szex közben izzó pirosra csapkodja a popsim harapdál mocsokosul beszél.
Pedig egy végtelenűl kedves romantikus szerény srácról van szó.
De az ágyban egy Állat(Jó értelemben! 😍)
Én meg elpirulok mint egy szűz lány ha társaságban szóba kerül a szex.
Paprikavörös tudok lenni és mindenki azon nevet hogy el tudok pirulni és kínomban vihogok mint egy hülye csitri. Hát ez nagyon gàz. Pedig ha tudnák hogy mifolyik az ajtón túl a 4fal között ajj-ajj 😁😂😂😊
23L
6/10 anonim válasza:
Ha ettől nem nedvesednél be,akkor nagyobb baj lenne.
7/10 anonim válasza:
Azért, amiért nekem feláll erre a kérdésre.
8/10 anonim válasza:
Talán mert lány vagy. És rendesen működik a tested.
9/10 anonim válasza:
Mert egészséges lány vagy!
Még jobb lesz ha nem csak képzelődsz hanem csinálod is! F.
10/10 anonim válasza:
Mert jól működnek a nemi mirigyeid, Aranyom. Verjem beléd! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!