Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti képesek vagytok úgy kinyalni egy lányt, ha nem frissen van mosva a puncija?
Figyelt kérdés
Tegyük fel nem közvetlenül előtte fürdött, hanem pár órával vagy fél nappal előtte és nincs semmilyen nemi betegsége...?2017. dec. 26. 20:44
12/25 A kérdező kommentje:
Még nem nyaltak ki úgy, hogy ne mostam volna közvetlenül előtte, viszont ujjaztak. A pasi semmi kivetnivalót nem talált benne, de én kicsit kényelmetlenül éreztem magam utána.
Elvileg tetszett neki az "illatom".
2017. dec. 26. 20:57
13/25 anonim válasza:
Kapcsolatban oké, különben nem.
14/25 anonim válasza:
Persze, ha előtte lekapja az aznap 4x vizelt farkamat amit meg se mostam előtte...
15/25 anonim válasza:
Gondolkodás nélkül, de csak, ha barátnőm.
16/25 anonim válasza:
Igen. Persze! Jobb mint az agyonmosott vegyianyagokól bűzlô…
17/25 anonim válasza:
Alaphangon azt mondom, hogy igen - sőt volt is már ilyen és akkor se én problémáztam (de csak addig míg hozzá nem kezdtem:D).
De annyit azért hozzáfűznék, hogy mondjuk egy átrobotolt nyári fél nap után nem biztos, hogy nagyon hajlanék a dologra és ez természetesen visszafelé is igaz. :)
18/25 anonim válasza:
Hogyne, akárhol, akármikor! Szeretem ha van egy kis íze/illata! Beindít
19/25 anonim válasza:
Mint ahogy az öreg cigány mondta a faluba régen mikor a tanács felépítette a házat nekik. : Haljátok amióta rürdőszobánk van a p.nának se szaga se íze. (Igaz történet)
20/25 anonim válasza:
Egy dolog van, amivel egy nő hatást gyakorol-, és irányít egy férfit. Így hívják: pin@szag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!