Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi idő után érdemes szexelni egy frissen megismert férfival?
Egyéne válogatja. Nekem a 3. héten már bőven belefér. Ettől függetlenül nem próbálj másoknak megfelelni ezen a téren szerintem.
29F
Én pasi vagyok. Én... képzeletben a pillanatban amikor megláttam a szexi feneked.
Egyébként.. egy pár randi. Azt mondom a 3. randi után.. bár.. lehet az is kevés.
Ha az első második randin csók és úgy beindul minden.. akkor talán a 3. randin.
De általában én szoktam skypeozni és szexchatelni sokat vele. Sőt. Egymást kényeztetni szavakkal. Ettől függetlenül nem hiszem ágyba vinném rövid időn belül. Akár 1 hónap is lehet belőle.
Nagyon sokat függ attól hogy mennyire tudjuk egymást felizgatni, és mennyire várjuk az élményt, vagyunk előtte bezsongva. Ha nagyon fel van izgulva, vagy pl ráül a combomra a 3.-4. randin és érzem hogy izzik, meg én is be vagyok indulva és ott a pillanat.. akkor talán. Esélyes.
24/F
Ne hagyd hogy erőszakoskodjon veled. Ismerd csak ki azt az embert. Menjen haza azt csapja ki magának ha ennyire kanos és türelmetlen.
Szerintem ez kényes kérdés, hogy pl illik-e az első andit búcsúcsók/ölelés helyett szeretkezéssel befejezni. Ha mindketten valóban a hálószobában akarnánk folytatni az estét, senkinek sem lehet kifogása ellene. Ha bizonytalan vagyok vagy a férfi az, akkor se érezném rosszul magam, búcsúzok egy öleléssel és a következő találkozás reményében, vagy kézfogással, ha a férfi nem nyerte el a tetszésemet vagy én nem voltam neki szimpatikus annyira.
Az sem mindegy, hogy az első szeretkezés hogyan sül el, hiszen a kapcsolatra is rányomja a bélyegét. Ha tetszem a férfinak és többet akar d#nál, akkor talán képes lesz várni, amíg úgy érze, hogy készen állok a szexre. Az örökké valóságig nem húznám.Talán régimódi és túl romantikus vagyok, de ez van.
19/L
Szóval szerintem te se kapkodd el! De ha már szeretnéd akkor majd ne húzd az időt, viszont nem árt ha azért ismered azt akivel szexelni szeretnél..
19/L
Ha tökönrúgnád, akkor is ENNYIRE qvra nagyon ráizgulva akarná?!
3 héten... te jó ég!! o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!