Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek lefeküdni egy férfival sem, mert félek, hogy a salátapuncim miatt elutasítanának, megaláznának. Hogyan kerüljem el?
Olvastam a témában és többen írták, hogy nem szeretik. Félnék, hogy esetleg én is valaki ilyennel akadnék össze és megalázna, azzal hogy elutasít
19L
Munkámból adódóan láttam már jó néhány női nemi szervet. Elhiheted, legalább annyi salátás van köztük, ahány baba. Sőt... szerintem az, hogy többé-kevésbé kilógnak a kisajkak, jóval gyakoribb.
Régebben én is marhára frusztrált voltam emiatt, de miután egyik barátom sem utasított el, vagy tette szóvá, hogy nem tartja szépnek, túltettem magam rajta:D
Eddig Manntis Religiosa (#9) otlete a legjobb. Én is marha kiváncsi vagyok, van egy-két tippem.
#7 és #13 mondták meg az igazat. Egyetértek velük.
A kilógó kisajkak minden érintkezésben előnyösebbek. Lehet szopogatni, cirógatni óket, és az is izgató, ahogyan "nyalogatnak" behatolás közben. Itt kell megjegyeznem, hogy a 18 centisek ezt sosem érezhetik, mert nem tudják igazán mélyen, tövig tolni. ;)
Én nőként örülök neki, hogy nem saláta van nekem, az számomra ijesztő.
de ha a pasiknak tetszik....
Figyelj, a fiúk nagy részét nem zavarja, max az ostobákat.
Első barátnőmnek ilyen volt.
Első reakcióm: "hú, de nagy", második: "PUNCÍÍÍ", és már nyaltam-faltam.
Ha nem tetszene mégse valakinek, hát az az ő szegénysége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!