Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hetero 20-26 éves lányok!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero 20-26 éves lányok! Lefeküdnétek egy csinos és szép lánnyal egy külföldi útért cserébe? (legalább 5 nap, hotelben)

Figyelt kérdés
2017. dec. 26. 00:38
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
#18:Nem is arról szól a kérdés,hogy szimplán élvezetből.Hanem "ellenszolgáltatásért" cserébe. :)
2017. dec. 26. 10:09
 22/30 anonim ***** válasza:
45%

Nem feküdnék le vele, mivel van bőven olyan pasi is, akikkel külföldi útért szexelhetek. Nyilván őket választom. Heteroként biztos nem nyúlnék más lány puncijához.

21L

2017. dec. 26. 10:20
 23/30 A kérdező kommentje:
#23:Akkor biztos nagyon jól nézel ki vagy valakinek nagyon kellesz.Szerintem azért nem minden nap kap az ember ilyen ajánlatokat. :P Nem vagy nagyon magabiztos? :) Oké,hogy ezt elutasítanád,de lehet nem kapnál hasonlót pasitól. :)
2017. dec. 26. 10:51
 24/30 anonim ***** válasza:
69%
Szoktam kapni hasonló ajánlatokat, nem hülyeségből írtam😀Leginkább tinderen külföldi pasiktól, de itthon gazdagabbak is szoktak invitálni, bár még csak egyszer mentem így.
2017. dec. 26. 11:09
 25/30 anonim ***** válasza:
22%

Simán, ha tényleg olyan a lány, hogy igényes, meg tetszik is. Anno kamaszkoromban voltak ilyen kalandozásaim, ésnem volt vele bajom, azóta párkapcsolatom van. :D De amúgy ha utána megválaszthatnám az utitársam,akkor persze. :D

19/L

2017. dec. 26. 14:53
 26/30 anonim ***** válasza:
92%
Igen. 20/L
2017. dec. 27. 21:51
 27/30 anonim ***** válasza:
65%

Nem szexelnék se férfivel, se nővel azért, hogy elvigyen utána utazgatni.

20L

2017. dec. 27. 21:57
 28/30 anonim ***** válasza:

De minek írod bele minden hozzászólásodba, hogy hetero nő?

Miért nem biszexet keresel, egyből több értelme lenne a kérdésnek. :)

Vagy ebben az a pláne, hogy egy nőkhöz abszolút nem vonzódó nő (ezt jelenti a hetero nő) a pénzért/utazásért cserébe muszájból mégiscsak lefeküdjön egy lánnyal? Mert ha látni akarod az arcán az undort, akkor megértem, hogy hetero nőt keresel :D

2018. jan. 7. 23:07
 29/30 A kérdező kommentje:
"Vagy ebben az a pláne, hogy egy nőkhöz abszolút nem vonzódó nő (ezt jelenti a hetero nő) a pénzért/utazásért cserébe muszájból mégiscsak lefeküdjön egy lánnyal? Mert ha látni akarod az arcán az undort, akkor megértem, hogy hetero nőt keresel :D" Jól látod,pontosan ez a lényeg,de nem az undor miatt! ;)
2018. jan. 7. 23:22
 30/30 anonim ***** válasza:
A külföldi út nem érdekel, de ha le kellene feküdnöm egy nővel, akkor Michelle Rodriguezt választanám.
2018. jan. 7. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!