Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hetero 20-26 éves lányok!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero 20-26 éves lányok! Lefeküdnétek egy csinos és szép lánnyal egy külföldi útért cserébe? (legalább 5 nap, hotelben)

Figyelt kérdés
2017. dec. 26. 00:38
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
12%
Még csak 18 vagyok, de a képen levő lánnyal simán. Lányokkal kicsit lejjebb van a mérce, mint férfi esetén.
2017. dec. 26. 05:55
 12/30 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

Ne a képen lévő lányt nézzétek,nem az a mérce!Hanem egy számotokra szép és csinos nőre gondoljatok a kérdés megválaszolásakor! :)

Valaki kérdezte egy skálán milyen jó nő.Hát nem tudom megmondani,de még nem volt panasz annak a külsejére,aki a kérdésem ihlette. :)

2017. dec. 26. 06:01
 13/30 A kérdező kommentje:
#9:Tudom,hogy alapjában véve nem fekszenek le hetero nők más nőkkel,de ez egy "csereüzlet" lenne úgymond.A kérdés így vetődött fel.Ráadásul a lány szép és csinos,szóval egy útért nem is csúnyácska,elhízott lányra kell gondolni,akivel a hetero nőnek lenni kéne. :)
2017. dec. 26. 06:03
 14/30 A kérdező kommentje:
Még írjatok légyszi,érdekelnek nagyon a vélemények!
2017. dec. 26. 06:04
 15/30 A kérdező kommentje:
Leginkább 20-26 év közötti hetero nők válasza érdekelne,ha egy mód van rá!A megértést köszönöm! :)
2017. dec. 26. 06:05
 16/30 anonim ***** válasza:
Hát, itt az igent mondó válaszolók vagy férfiak igazából vagy tényleg igaz az az elmélet, hogy a legtöbb nőben bezony erős biszex hajlam van. :)
2017. dec. 26. 08:22
 17/30 anonim válasza:
81%
Nem, mert hetero vagyok... aki lefeküdne egy másik nővel nő létére, az komolyan gondolkozzon el a nemi identitásán, mert valószínűleg biszex
2017. dec. 26. 08:41
 18/30 anonim ***** válasza:
59%

1) Az nem lefekvés meg szex hanem ferdehajlamú maszatolás

2) Senkinek sincs agya? Ha valaki csinos és szép annak nincs szüksége ilyen módon keresni senkit, mert ostromolják elegen! Agyatlanok!

2017. dec. 26. 09:06
 19/30 A kérdező kommentje:
#19:Te sem voltál még őrülten szerelmes! ;) :) Amúgy megnyugtatlak,hogy két nő is tud olyanokat az ágyban,mintha egy pasival lenne az egyikük. ;) Nézz utána! ;) Még a behatolás is megoldható.Aki meg csak sima szexet akar,annak igen sekélyes élete lehet! :) Itt most arra gondolok,hogy megtiszteltél minket "értelmes" kinyilatkoztatásoddal,miszerint,"aki csinos és szép,annak nincs szüksége ilyenekre".Dehogynem,megnyugtatlak,hogy még csak akkor van igazán szükséged ilyenekre,a külső sokszor nem fontos tényező,csak te ezt biztos nem tudod,mert nem vagy szép. :)))
2017. dec. 26. 10:05
 20/30 A kérdező kommentje:

#17:Nekem is pont ez jutott eszembe,mielőtt írtál,valószínűleg van benne valami! :)

Írjatok még légyszi,lehetőleg 20-26 éves hetero nők,akiknek a kérdés eredetileg is íródott! :)

2017. dec. 26. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!