Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők ez még belefér, vagy már betegesnek tartjátok?
Figyelt kérdés
Ha a pasitok szeretne nektek ritkán, úgy havi egyszer beöntést adni...
Benne lennétek? Elutasítanátok?
Vagy egyből ki is dobnátok a pasit, mert már egyáltalán az elviselhetetlen, hogy ilyenekre gondol?
Légyszí kort is írjatok, köszi!
2017. dec. 25. 20:47
11/25 A kérdező kommentje:
8. Egyetértek!
9. Az anál is izgatja, de külön külön is a ket dolog és egyikhez sem ragaszkodik...
2017. dec. 25. 21:16
12/25 anonim válasza:
kerdesem: te miert irsz magadrol E/3 szemelyben? a valasz a te kerdesedre pedig , hogy nekem nem ferne bele. kinevetnem. Az, hogy kidobnam-e nem ettol fugg, de valoszinuleg aki ilyet ker valoszinuleg nem lenne megfelelo par szamomra
13/25 anonim válasza:
A havi egy azért kicsit sok lenne a számomra, de ha ez a nagy vágya, nem lennék én semmi elrontója, csinálja nyugodtan.
14/25 anonim válasza:
Nem kérek privátot senkitől, csak leírom, hogy havi egy anál nekem beleférne, hogy legyen erre is példa. De ez a beöntés ezt nem igazán értem. Ezt nekem kellene úgyis csinálnom előtte nem? :D
15/25 A kérdező kommentje:
Utolsó! De igen, csak itt a pasid csinalná neked és nézné...
2017. dec. 25. 22:58
16/25 anonim válasza:
Az análban benne lennék, de a beöntést nem hagynám, hogy ő csinálja nekem... kellemetlenül érezném magam, szerintem ez elég undorító. Pedig viszonylag nyitott vagyok szex terén...
17/25 anonim válasza:
Nem dobnám ki, nem is egyeznék bele az análba. Nem fér bele az elveimbe.
Ha ezért Ő hagyna el, lelke rajta.
Beöntést műtét előtt is csinálják.
18/25 anonim válasza:
Volt neked valaha csajod? Fogtad már meg nő kezét? Igazi kretén lehetsz, akit kiröhögnek a csajok..
19/25 anonim válasza:
Mi szeretjük,más meg nem érdekel! 45/N
20/25 anonim válasza:
Igy van, miert lenne barmi beteges, ami mindket felnek oromet okoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!