Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez nálam, mint nőnél elfogadható?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nálam, mint nőnél elfogadható?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nem figyelemfelkeltés,csupán érdeklődés. A válaszoktól nyilván nem fogok megváltozni..Max egy picit változtatni!:D

25 éves nő vagyok és igazából a pasikhoz szólna ez a kérdés, de ha van olyan nő, aki hozzám hasonló nyugodtan leírhatja legalább nem érzem magam egyedül:DDD

Szóval..többször volt baj azzal hogy nő létemre többször kezdeményeztem a szexet, többször akartam, mint bármelyik párom,ami valahol furcsa volt..Elvégre a férfiak sokkal többször akarják, nem?!

Nyilván nem arra kell gondolni hogy szexfüggő őrült vagyok,lehet csak olyan srácokkal voltam, akik hozzám nem voltak megfelelőek vagy nem tudom:D nekik elég volt egy nap egyszer, vagy még annyiszor sem, mert ha én nem kezdeményezek akkor ők sem..Én egy nap minimum 3-4x kívántam, ha a szexet nem is legalább az orális kielégítést minden párkapcsolatomban,de ez nem volt kölcsönös..:/ Szóval Csajok, Pasik!

Most akkor ufó lennék vagy idáig nem megfelelő pasikat sodort utamba az élet? :D

2017. dec. 25. 19:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2017. dec. 25. 20:44
 12/15 Mádár0218 ***** válasza:

Alapvetően nincs ezzel probléma szerintem, az hogy mi jobban és töbször igényeljük a sexet alapvetően igaz, de szerintem majdnem ugyan annyi nő is akarja csak nem őszinte magához :D

Én pl azok közé tartozom akik kezdeményezik, persze az után miután úgy érzem eléggé mígismertük egymást, ha még is nem a válasz akkor később :D

De a napi 4-5 alapvetően sok, de szerintem normális, persze ez ember függő! :)

Sok sikert a privát üzenetekhez! :D

18/F

2017. dec. 25. 21:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyeség, hogy a férfiak többet kívánják a szexet. Nem tudom, hogy miért van így elkülönítve a két nem szexualitása. Szerintem ez személy, mintsem nem függő. Lányként mondom, akinek szerintem az átlagos kategóriába tartozik, hogy milyen gyakran kívánom, hogy tök rendben van. A lényeg, hogy a partner a megfelelő legyen.
2017. dec. 26. 01:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Ilyen nők csak a filmekben vannak...:S :( Pedig milyen jó lenne :)5-6ra napi szinten még garit is vállalnék...főleg ha bevállalja ha épp melózok bejön és ott nyomjuk :D illetve hosszú még a bakkancs listám h hol akarom :D
2017. dec. 27. 23:54
 15/15 Judit58 ***** válasza:

Neked magas a libidód! magas libidóju pasira van uszükséged... imádni fog.

nem vagy egyedül :)

2017. dec. 29. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!