Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nálam, mint nőnél elfogadható?
Sziasztok! Nem figyelemfelkeltés,csupán érdeklődés. A válaszoktól nyilván nem fogok megváltozni..Max egy picit változtatni!:D
25 éves nő vagyok és igazából a pasikhoz szólna ez a kérdés, de ha van olyan nő, aki hozzám hasonló nyugodtan leírhatja legalább nem érzem magam egyedül:DDD
Szóval..többször volt baj azzal hogy nő létemre többször kezdeményeztem a szexet, többször akartam, mint bármelyik párom,ami valahol furcsa volt..Elvégre a férfiak sokkal többször akarják, nem?!
Nyilván nem arra kell gondolni hogy szexfüggő őrült vagyok,lehet csak olyan srácokkal voltam, akik hozzám nem voltak megfelelőek vagy nem tudom:D nekik elég volt egy nap egyszer, vagy még annyiszor sem, mert ha én nem kezdeményezek akkor ők sem..Én egy nap minimum 3-4x kívántam, ha a szexet nem is legalább az orális kielégítést minden párkapcsolatomban,de ez nem volt kölcsönös..:/ Szóval Csajok, Pasik!
Most akkor ufó lennék vagy idáig nem megfelelő pasikat sodort utamba az élet? :D
napi munka mellett nem megy a 3-4,de hétvégén ,szabi alatt simán
picit forróvérű vagy,de ez izgató,nem pedig rossz
..
Én szintén nőnemű vagyok, szintén nagy “étvággyal”
Állandó kapcsolatom már egy ideje nincsen, de szexpartnerek mindig akadnak. De a legtöbbször én kezdeményezek. Valahogy a pasik kezdenek elnőiesedni, vagy nem tudom. Lehet, csak mi járunk rossz felé :)
Mivel sokat sportolok, az állóképességem jobb, mint az átlag embernek, így a szexet is tovább és többször bírom.
Nyalást napi 3x, szexet napi 1x kívánok, szóval nem vagy egyedül ezzel!
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!