Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akkor is jó a szex, ha nem mentek el?
Kimondottan szeretem ha jo ideig nincs orgazmusom de sok szex van. Utana nagyobbat elvezek.
Szeretek szexualisan felfokozott allapotban lenni hosszu ideig mert nekem jo erzes ez.
Sokszor csak addig masztizok h majdnem elmenjek de utana leallok. Vagy par oraig huzom az elevezest.
Nem nincs lelki vagy mas bajom, a szexet imadom sokat kezdemenyezem is.
Én is élvezem végig az együttlétet, viszont az együttlét számomra akkor igazán kielégítő, ha van orgazmusom. És szerencsére mindig van. Tehát egyszer-kétszer elmenne, ha valami oknál fogva nem lenne együttlét alatt orgazmusom, de akkor jól esne, ha a párom máshogy fejezné be, hogy akkor úgy elmenjek, illetve hosszú távon nem lennék meg orgazmus nélkül. Pont azért, mert az együttlétet nagyon élvezem, olyan felhevült állapotba kerülök, amit csak az orgazmus tud enyhíteni, szóval számomra az a tökéletes együttlét.
Nála van valami gond szerintem. Viszont sokat segíthetsz, ha együttlét közben ingerled, vagy ő saját magának ingerli a csiklóját is. Akkor sokkal hamarabb elélvez ő is, így nem jelent gondot, ha esetleg te hamarabb elmennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!