Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, akkor is jó a szex,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akkor is jó a szex, ha nem mentek el?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 3 éve vagyunk együtt. Rengetegszer előfordul, hogy amikor elmenne, akkor abbahagyja a lovaglást. Kérdeztem tőlem, hogy miért nem akar elmenni. Fáj esetleg valamije, nem élvezi a szexet? De erre azt válaszolja, hogy neki így is jó, nem kell mindenáron elmenni. Viszont engem ez zavar, mert úgy érzem, hogy valami velem nincs rendben. A mai világban a legtöbb nő azért panaszkodik, hogy nem tud elélvezni. Én törekszem arra, hogy ilyen problémája nem legyen a páromnak, de a jelek szerint nem fontos neki. Meg van az előjáték is... Nem kell könyörögni a szexért, sőt sokszor ő kezdeményez. De ez, akkor is zavar, hogy miért nem akar elmenni...
2017. dec. 25. 12:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnám elképzelni a szexet úgy, hogy legalább egyszer ne menjek el. Persze nem arról szól, de valahol az a csúcspontja. 27N
2017. dec. 25. 12:13
 2/12 anonim ***** válasza:
Mi a véleményed arról,hogy elmész egy étterembe fizetsz érte ,de ételt nem kapsz?
2017. dec. 25. 12:14
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Itt lelki gubanc lesz nála. Valamiért szégyelli az orgazmust. Az is lehet, hogy kisebb korában rajtakapták, ahogy maszturbált (elment), vagy csak így nevelték, hogy a szex, az élet élvezete piszkos dolog. Nem normális dolog ez, valamit kezdeni kell ezzel, mert kinyírja a férfi mivoltodat, energiáidat idővel. Kommunikáld le felé, hogy mit érzel, gondolsz.
2017. dec. 25. 12:14
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez fura. De nem kicsit.

A szex jó. Én is élvezem, ahogy kitölt a kuki. Ahogy mozog bennem.

De orgazmus nélkül elég hamar zseboroszlánná változnék...

2017. dec. 25. 12:31
 5/12 anonim ***** válasza:

Én minden alkalommal legalább egyszer elmegyek, és ez így jó.

Tegnap viszont annyi pezsgőt ittam, hogy bármi történt, egyszerűen nem tudtam elmenni másfél óra alatt, ami máskor 3 perc. És így is azt mondom, hogy isteni volt.

De ha folyamatosan ez lenne, akkor nagyon hiányozna

2017. dec. 25. 12:43
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én másfél éve vagyok együtt párommal, elég ritkán tudunk találkozni, és általában vele nincs orgazmusom, de a szexet így is imádom.
2017. dec. 25. 13:08
 7/12 anonim ***** válasza:

Kedves #6

Nem beszéltél még vele erről?

Valahogy meg kéne oldani ezt a problémát.

Mert hosszú távon nem túl ideális a helyzet...

2017. dec. 25. 13:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem igen. Eddig egy alkalommal sem sikerult kozben elelveznem, de elvezem. (1 ev) Persze probalom a fejemben rendbe tenni a dolgokat.
2017. dec. 25. 13:30
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem rossz, de nem is az igazi. Nekem aktus közben sosincs, így nyalással kiegészítjük és kész.

Viszont lehet nem akkor hagyja abba amikor már elmenne, hanem velem is van olyan, hogy úgy érzem: na most, most mindjárt elmegyek...aztán jön egy pont ahol az orgazmusnak kéne lenni, de nincs semmi, viszont utána a testem pont ugyanazt produkálja mint amikor volt, tehát roppant érzékeny lesz és abba akarom hagyni. A legjobb rész egyszerűen kimarad és ez annyira borzasztó...de nem kell beletörődni, egy kis pihenés után lehet nyalni és akkor jó lesz.

2017. dec. 25. 13:37
 10/12 anonim ***** válasza:
Persze hogy jó. Néha nem jön össze, nincs abban semmi. Én úgy is élvezem.
2017. dec. 25. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!