Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok! 18 évesen megéri elveszteni egy egyéjszakás kalanddal? F
Figyelt kérdés
Volt már barátnőm, volt ez-az csak hogy ezzel fiúként is megéri várni?2017. dec. 24. 21:11
2/7 anonim válasza:
Kinek hogy.... én inkább vártam fél évet, és szerelemből veszítettem el. Szerintem jobb élmény. :)
3/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell várni... azt fontold meg: tényleg vele akarod-e az elsőt?
4/7 anonim válasza:
Lány vagyok, így veszítettem el 18 évesen, és nem bántam meg. Tény, hogy nem egy idegennel, hanem egy fiúbarátommal, de tényleg nem bánta meg, azóta is jóban vagyunk, tartjuk a kapcsolatot (pedig ő kiköltözött külföldre). Mondjuk amikor megtörtént, én szerelmes voltam belé, lehet, hogy emiatt volt jó. De azóta már kiszerettem belőle, és így mégkevésbé érzem azt, hogy megbántam volna.
5/7 anonim válasza:
18 éves lány vagyok, és én is így vesztettem el. Ráadásul egy olyan sráccal, akivel aznap ismerkedtem össze. És én sem bántam meg, mert nagyon romantikus volt így is, örökre jó emlék marad. Más kérdés, hogy azóta volt pár hasonló esetem, és nem vágyom már random szexre, de szerintem túl van misztifikálva ez az egész. A szex jó, ha figyeltek egymásra. Erre pedig sokkal nagyobb az esély, ha olyannal vagy, akivel szeretitek egymást, de az egyéjszakásnál sem lehetetlen, ahogy az enyémnél sem volt az. Szerintem ha megvan a kémia, akkor nem kell félned...
6/7 anonim válasza:
Szerintem megéri kár várnod, én prostinal veszítettem el.
7/7 Nagy_Manitu válasza:
Minek vársz pont Szilveszterig?!
Itt a Karácson az is jó alkalom lett volna....
A fa alá az elveszett virgóság is jól mutatott volna....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!