Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól, ha egy nőnek van egyéjszakás kalandja, akkor már egy ribi?
Össze akartam jönni egy féfival, aki nem tudta eldönteni, hogy mit akar, párszor voltam vele, de azán állandaón vissza táncolt, szóval hagytam inkább. Utána lefeküdtem egy ismerősömmel, mert magányos voltam és jól esett ellenni valakivel. Ettől már annyira rossz lennék. Egy nő miért ne tehetné meg ezt??
24N
Csak annyira, amennyire a partner "ribi". ;)
Egyébként természetesen nem az.
Egyáltalán nem.
Nem is voltál senki felé elkötelezve se
Kinek mi... Akinek az erkölcsi iránytűje szerint ez egyáltalán nem helyes, annak az vagy. Aki szeret ilyen csajokat használni, vagy szeretne ilyeneket használni, mint te, nekik is, de azt hazudják hogy nem. Hiszen elesik a puncitól.
Akinek nincsenek erkölcsi aggályaik, és nem érdekli, nekik nem vagy az.
Nem feltétlenül. Félrekefélésnél prsze más a helyzet, de amúgy jah, ha nem vagy kapcsolatban, akkor tégy úgy, ahogy jónak látod! Persze azért a "minden hétvégén más" azért már túlzás!
Szumma-szummárum: 1 még simán belefér :)
A ribi az, aki pénzért kufircol.
Ez alapján akkor az a férfi, aki hetente váltogatja a nőit, ő is ribi. Himribi.
Én 2 év alatt nagyjából 20 különböző pasival voltam. És leszarom ki minek tart. Nekem jól esik. 2017 van, nem a sötét középkor. Dolgozhatunk, szavazhatunk, és ha már tudok egyedül kereket cserélni, meg amúgy mindent, akkor miért ne tehetném azt, ami nekem jólesik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!