Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hátrány, hogy nem szeretem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hátrány, hogy nem szeretem a nyelves csokot? L

Figyelt kérdés

Nem szeretek "smárolni".

Azt szeretem amikor csak az akjainkat használva csokolozom valakivel.

Szerintem a másikat nem szeretem.

Zavarna ez titeket fiuk?

Elozo hosszú kapcsolatomban nem volt gond, neha szex kozben volt nyelves, de amugy nem.

Ismerkedek most egy fiúval es felek emiatt.

2017. dec. 22. 23:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Alap a nyelves csók!
2017. dec. 22. 23:48
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
párommal mi sem szoktunk nyelves csókot, max szex közben hébe-hóba. jobban szeretjük csak ajkakkal. ki így, ki úgy, ha a partnerednek nem baj, akkor nincs semmi probléma. a lényeg hogy görcsösség nélkül élvezzétek az időt a másikkal.
2017. dec. 22. 23:55
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök korrekt vagy így is.Én is csak ajkakkal szeretem inkább.Ez van.

F

2017. dec. 23. 01:21
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Személy szerint nem tudnám elképzelni a kapcsolatomat a barátnőmmel nyelves csók nélkül. Kicsit olyan mint zokniban fürdeni. Úgy vagyok vele, hogy meg kell találni az arany középutat. Nekem is volt olyan szitum, hogy a lány akivel smároltam konkrétan le akart nyelni.. soha többet:D Viszont volt olyan is aki gyengéden érzékien csókolt, és szinte csak a nyelvünk hegye ért össze. Ha nem is szereted de a párod és igényli a nyelves csókot ez lehet a legjobb megoldás.
2017. dec. 23. 02:05
 15/22 anonim ***** válasza:
68%
Második randiig se jutnál el velem. Én nem akarok érzéketlenül b aszni, nekem hiányozna az érzékiség.
2017. dec. 23. 06:18
 16/22 anonim ***** válasza:
56%

Hátrány. Számomra éretlenséget mutat. Az érzékiség hiányát, fejletlenségét. De talán majd találkozol olyannal, akibe mélyebben beleszeretsz, és megváltozik a csókhoz való viszonyod.

Viszont van egy kiegészítésem. Ha tudom, hogy az érzéki nyelves csókot nem fogja szex követni, mert mondjuk nem lesz alkalom, idő, egyéb, akkor én se szeretem, mert erősen fölizgat, és nincs kielégülés.

2017. dec. 23. 07:28
 17/22 anonim ***** válasza:
Az csak puszilkodás. Zavarna.
2017. dec. 23. 08:11
 18/22 anonim ***** válasza:
Engem kifejezetten zavar
2017. dec. 23. 10:09
 19/22 anonim ***** válasza:
köszönöm hogy szerintetek ha a párommal nem nyelves csókot csinálunk akkor komolytalan, érzékietlen és éretlen a kapcsolat. szerintem vannak ennél fontosabb dolgok, de ki tudja.
2017. dec. 23. 11:17
 20/22 A kérdező kommentje:
Nem is szeretem a nyalat , de attol ia felek hogy nem is megy.
2017. dec. 23. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!