Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőként szégyellni való hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként szégyellni való hogy szeretem a bdsm-et?

Figyelt kérdés

Tetszik amikor kikötőzve a pasim meg pofoz leköp a mellem harapdálja és ilyesmik

26N

2017. dec. 17. 13:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
66%
Hát igen ez a kezdet ..... sok sikert neked még nagyon hosszú az élet s kívánok neked megértő partnert...
2017. dec. 17. 13:47
 2/15 anonim ***** válasza:
Áldásom rá.
2017. dec. 17. 13:48
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem szégyellni való. Viszont nagyon óvatosnak kell lenned mert sok ember visszaélne vele. Határokat kell húznod.
2017. dec. 17. 13:51
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem kell szégyellni! Én imádnálak! F.
2017. dec. 17. 13:53
 5/15 anonim ***** válasza:
97%

Ha nem kamus a kérdés, akkor azt mondom még vonzó is!

Amiért kicsit kamunak érzem, az az, hogy magyar nők nagyon nagy része rettenetesen prűd. Múltkor beszélgettem éppen a masszőrömmel (nő) erről, hogy ő pl. kifejezetten szeret bemenni egy szexshopba is személyesen szétnézni, vásárolni magába is, de ha van, akkor a párjával is akár. De amilyen tekinteteket látni ilyenkor, főleg más nőktől, teljesen azt sugallja a nézésük: "Nézd már, milyen beteges perverz ember."

Engem anno azért is leoltottak, mert SOS-ben el kellett szaladnom betétért a húgomnak, mikor még otthon laktam. Kuncogva annyi volt: "Nézd már, a kis papucs..."

Nekem tök természetes dolog volt, és a párom kérne meg erre, akkor is szó nélkül megtenném, mert nem érzek benne semmi megalázót vagy kínosat. De a reakciók nem maradnának el, ez 100%.

Szóval szerintem - ha tényleg valós kérdés és tényleg nő vagy - nem ciki, de nagyon meg kell válogatni kinek mondod el ezeket, mert az emberek nagy része elítélne emiatt.

Személy szerint nekem is bejönnek ezek, mellé még a fenekelés és a kényszer francia is izgató számomra. Persze mint Domináns pasi, de azt kell mondanom, nehezen találni párt erre.

29/F

2017. dec. 17. 13:56
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem hirdetem, de a közeli barátaim tudják a BDSM-vonzódásomat. De ők se minden részletet. Az igazán perverz vágyaimról csak a páromnak.
2017. dec. 17. 14:04
 7/15 anonim ***** válasza:
Imádlak
2017. dec. 17. 14:09
 8/15 anonim ***** válasza:
Ne hülyéskedj kérdező. Semmi gond ezzel. 24/F
2017. dec. 17. 14:12
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy beteges lenne bár a társadalom tényleg prűd. És inkább azért fenekeljen el erősen a partnerem mert akarom és izgat és nem azért mint jó pár családban hogy a nő nem akarja de a pasi meg egy állat és rendszeresen veri az asszonyt
2017. dec. 17. 14:36
 10/15 anonim ***** válasza:
26%
Gratulalok remelem majd a gyereked rádnyit mikor szadiz a párod,izgalmas lesz...
2017. dec. 17. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!