Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretem?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a bdsm, bondage dolgokat, de nem tudom miért? Izgat az ötlet hogy kikötnek vagy hogy én kötök ki valakit, ha dominálnak felettem vagy ha én dominálok más felett. Normális ez? És miért érzem ezeket izgatónak?2017. dec. 15. 14:51
2/4 anonim válasza:
Ha van kedved ismerkedni és ilyen témában beszélgetni írj 22/F
3/4 anonim válasza:
Engem is izgat a BDSM. Szeretek alárendelt lenni. Szeretem próbára tenni magam és feszegetni a határaimat. Az életben céltudatos vagyoj, talán ezt kompenzálom vele. Igzat, ha uralkodnak felettem, izgat ha fáj.
4/4 anonim válasza:
Nincs értelme agyalogni. Én pl. a pisiszexet szeretem, a kikötözést is ( akár kombinálva 😀) és egy ideje már nem érdekel, hogy miért. Szerencsére találtam a kis játékomhoz játszótársat, így meg is tudom élni. Tégy te is így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!