Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem a gyerekeket, ez hátrány a férfiaknál?
25 éves vagyok, valahogy nem érzem, hogy el kéne ájulnom és gügyögnöm kéne egy kisbabának vagy egy pár éves kisgyereknek, ha meglátom.
Néha szégyellem magam, hogy a többi nőismerősöm mellettem ezt teszi, én meg nem tudok rá hogy reagálni.
Rossz anya lennék ettől? Kevesebb így valaki a férfiak szemében, hogy nem szereti a gyerekeket?
Pont, hogy előny.
Én sem szeretnék pulyát sose, igaz ebben benne van a vérvonal megszakításának óhaja is. Apám vérvonalának ki kell halnia. Szerencsére 50%-ban már teljesült (nem halállal szerencsére), a másik 50%-ot én hozom.
ha akarsz gyereket szülni, akkor nincs ezzel gond, majd belejössz a gügyögésbe, ha bele kell.
Ha nem is akarsz gyereket, akkor ez nálam kizáró ok.
Most akarsz gyerekeket vagy családot, vagy sem?
A nővérem is ilyen volt, most mégis van két gyereke. Az a kérdés mit akarsz. Ha akarsz gyerekeket amúgy, akkor nem gond
Én szeretnék majd egyszer családot. DE! Engem aztán nem hat meg egy gyerek. Legalábbis más gyereke. Mindenki körülöttem elolvad egy kicsitől, jaj de szép, tiszta apja, stb, én meg rá se nézek kb. Nincs semmi bajom a gyerekekkel, de nem fogok elolvadni tőlük. Egyesek szerint túl komoly vagyok az ilyesmihez.
24/F
Ezt hívják úgy ha magánügy. Kinek mi a hátrány v előny ?
Nézőpont kérdése. Vakok közt a félszemű a király.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!