Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem szeretem a gyerekeket, ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretem a gyerekeket, ez hátrány a férfiaknál?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, valahogy nem érzem, hogy el kéne ájulnom és gügyögnöm kéne egy kisbabának vagy egy pár éves kisgyereknek, ha meglátom.

Néha szégyellem magam, hogy a többi nőismerősöm mellettem ezt teszi, én meg nem tudok rá hogy reagálni.

Rossz anya lennék ettől? Kevesebb így valaki a férfiak szemében, hogy nem szereti a gyerekeket?

2017. jún. 8. 20:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Rossz anya lennék ettől? "

Szültél már gyereket? Csak akkor lehetsz anya, ha már gyereked van!

Magánügy!!! Keress olyan srácot, aki úgyszintén nem akar majd gyereket! Ennyi, nem tudom, hogy ezt miért kell túl ragozni!

2017. jún. 8. 21:53
 12/13 anonim ***** válasza:

Hátrány, ha közben tudod, hogy idővel szeretnél gyereket. De ha arra sem vágysz, akkor előny lenne nálam.

26/F

2017. jún. 8. 22:41
 13/13 anonim ***** válasza:

20 éves vagyok, én sem vagyok az a gügyögős ember, de úgy gondolom, egy gyerek nem erre való és lebecsüljük őket. Engem nagyon szeretnek és az ismerőseim ovis/kisiskolás gyerkőcei is szinte kapaszkodnak belém, hogy ne menjek haza, tünemények! De én nem fogok nekik gügyögni, meg azt mondani, hogy a felhő sír, ha esik az eső. Azt kitalálja amúgy magának is, a fejlődése részeként, el is hagyja 6 éves kora felé. Esetleg dajkanyelven beszélek hozzájuk, de azt sem úgy, hogy magamból komplett idiótát csináljak, csak hogy nevessen vagy értse. Így is szoktak jókat kacagni és így is szeretnek, isszák a szavaimat és értik, amit mondok. Nyilván nem úgy beszélek velük, mint egy felnőttel, de azért nem sokkal lebutítottabb szöveget nyávogok nekik.

De ez nem jelenti azt, hogy ne szeretném őket. Érdekesek, fantasztikus látni, milyen ütemben fejlődnek és mennyire másképp gondolkodnak eleinte. És én is szeretnék majd 2-3 picúrt, ha lesz hozzá megfelelő hátterem érettségre meg anyagilag is. De ez még messze van. Meg azért a várandósság és az, amit átélsz, miközben kihordod a saját gyereked, előhív egy másfajta anyai gondoskodást, mint amit más gyerekével szemben tudsz tanusítani. Sokkal automatikusabban jönnek a dolgok és sokkal másképp tekintesz a saját csemetédre majd. Ilyenek vagyunk.:)

2017. jún. 9. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!