Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/nők, az alábbi péniszmé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, az alábbi péniszméretek közül melyik számotokra az ideálisabb? Tudom, unalmas és senki nem méri le a párjáét, de érdekel a dolog.

Figyelt kérdés

A: 10-től 13-ig.

B: 14-től 16-ig.

C: 17-től 20-ig.

D: 21-től felfelé.

2017. dec. 22. 16:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
10%
Nyugi valós választ csak kevés fog adni, de az min B, de inkább a C kategória. Az A kategóriás kisfarkúakból lesznek az exek :). Olvasgattam van itt néhány aki nőnek adja ki magát és ezt hazudja. Az igazság mindig fáj és nők többségének NEM kellenek a kis és/vagy vékony farkúak. Amúgy a magyar átlag 15/4-es. Gyakorlatilag egy 12/3,5-es csikkpéniszkétől nem érez semmi a sztandard gumi is bőven nagy egy ilyen selejtre.
2017. dec. 22. 18:45
 12/20 anonim ***** válasza:
Akkor az én életem egy hazugság volt?! A nőim, akikkel 7 és 20 év közötti időkig éltem együtt, az évek nagy részében hazudtak nekem, és azért jöttek vissza nem is egyszer, hogy tobzódjanak a ki nem mondott szenvedésben, és gondolatban megalázzanak? Ó istenem, mit kell megtudnom! Szegények!!
2017. dec. 22. 20:11
 13/20 anonim ***** válasza:
#11 Nyugi a páromba nem tudom 11-13nál jobban berakni,mindig kinnvan 5-7cm!**** is az egész kapcsolatom.
2017. dec. 22. 20:18
 14/20 A kérdező kommentje:

Kicsit eltértünk a tárgytól.

Leszarom kinek mekkora van és mennyit tud berakni, vagy, hogy pasiként is kommentelnek itt női álcában.

Ez csak egy sima közvéleménykutatás volt. Nyilván aki akar kamuzhat is vagy valami.

Mondjanak, amit akarnak és majd eldöntöm és ti is eldöntitek ki kamuzik vagy ki nem, ennyi.

Ne gerjedjen vita itt a kérdés alatt vagy veszekedés, arra nem vagyok vevő.

2017. dec. 22. 20:51
 15/20 A kérdező kommentje:
Mindenki azt mond és azt hisz el, amit akar
2017. dec. 22. 20:52
 16/20 anonim ***** válasza:

C de jó vastag is legyen mellé, az a fontosabb

24

2017. dec. 23. 21:45
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem a méret a lényeg van benne valami?
2017. dec. 25. 11:49
 18/20 A kérdező kommentje:

Ostobaság. A méret igenis számít. A méret mindenben fontos. Nem csak a szexben, az étkezésben is. És sok más dologban is fontos a méret.

Egy nagy étkű ember nem lakik jól egy kis hambival.

Ahogy egy olyan nő sem fog kielégülni egy 10 centis pénisztől, akinek a hüvelye be tud fogadni egy sokkal vastagabbat és hosszabbat.

Persze lehet kivétel ez alól a szűz, aki már elve ahhoz a péniszhez van szokva. Az olyan nők meg, akik a 18 centis vastag farkakhoz vannak szokva, vagy sehogy vagy nehezen kezdik majd el élvezni a 14 centis vékonyabbat...

2017. dec. 25. 12:31
 19/20 anonim ***** válasza:
Abban biztos lehetsz, hogy 10-12cm-es mikropéniszektől egyetlen nő sem fog kielégülni XD. Az átlag 14-16cm hosszra és 4-4,5cm vastagságra (ami körbemérve 13cm)
2017. dec. 25. 16:07
 20/20 anonim ***** válasza:
C és D 21L
2018. jan. 30. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!