Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hol szeret meztelenkedni? Bent? Kint? Szauna? Nők vagy férfiak vagytok?
Figyelt kérdés
2017. dec. 21. 21:15
11/22 anonim válasza:
A házban és a medencében. A kertbe egy kicsit belátni az egyik szomszédból, de a medencében már nem látszódok. Felszabadító érzés pucéran úszni ilyen jó időben. Este meg van egy külön hangulata a szabadtéri fürdőzésnek a csillagok alatt.
12/22 anonim válasza:
# 11 elfelejtettem írni, hogy faszi vagyok
13/22 anonim válasza:
Itthon, mikor senki nincs a házban ;) F
14/22 anonim válasza:
Én bárhol. Múlthéten elkezdtem az udvaron bikiniben napozni, aztán rájöttem, hogy mit csinálok? Utcáról nem látnak be, szomszédok csak nem leskelődnek munkaidőben, hát gyors le is dobtam magamról mindent. Bár tény és való, érettségi szünetben meztelenül napoztam és elégítettem ki magamat az udvaron, mikoris észrevettem, hogy a szomszéd fiú bámul, úgyhogy ha hasonló videót láttok az interneten, akkor légyszi szóljatok. :D
15/22 anonim válasza:
#14: miért nem hívtad át már akkor?
16/22 anonim válasza:
Haha, volt barátom, plusz ő kb 14 éves volt, nem érdekeltek a nálam fiatalabb fiúk. :D
17/22 anonim válasza:
Bent a lakásban állandóan meztelenkedek, de kint a szabadban még jobban tudom élvezni a meztelenkedést, az az igazi szabad érzést ad nekem. Férfi vagyok.
18/22 anonim válasza:
Otthon lakásban és a kerben is, elvileg nem lát be senki, gyakorlatilag mag nem is zavar. Voltam már szaunában is, és nudistrandon is párszor ismerősökkel.
19/22 anonim válasza:
Tavasztól őszig ha jó idő van, mindig meztelenül vagyok a lakásban. Megtehetem, egyedül élek. f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!