Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kér mindig engedélyt, hogy hozzám érhessen?
Évekig csak flörtöltünk, viccelődtünk egymással. Aztán bevallotta, hogy többet szeretne. Nem zárkóztam el ettől. Mindig engedélyt kér, hogy hozzám érhessen. Pl Megsimogathatom az arcod? Hozzáérhetek a melledhez? Kérhetek egy csókot?
Nekem ez kicsit lelombozó, tudja, hogy benne vagyok mindenbe, mert mondtam.
Akkor ez mire jó neki? Az élet más területein nagyon magabiztos, határozott férfi.
én 30 N, Ő 48 F

Levédi magát. Lehet hogy időnként hangfelvétellel és videófelvétellel is dokumentálja, hogy konszenzusosak az együttléteitek. Mostanában szexuális erőszaktevő hírbe hozással lehet leggyorsabban tönkretenni befolyásos férfiakat.
Régebben kölcsönösen előnyös megállapodásnak értékelte a közfelfogás azt, ha egy fiatal csinos nő valamilyen előnyért (alkalmi, havi támogatás, karrier előny...) cserébe szexuálisan kiszolgált idősebb férfit. Ma viszont minden ilyen esetben a nőt már áldozatnak, a férfit pedig erőszaktevőnek kiáltják ki.
Pl. több tv-s beszélgetős műsorban is hallottam fejtegetést, hogy a puncs.hu-n pénzes támogatót kereső diáklányok áldozatok, és nem önkéntes kiszolgálás az, ha egzisztenciális félelem miatt teszi amit tesz. A férfi meg ilyenkor visszaél a hatalmával. Szerintem ezek dumák, mert ezek jellemzően pontosan leszabályzott üzletek. (Hányszor, hány perc szex van benne egy héten.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!