Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kér mindig engedélyt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kér mindig engedélyt, hogy hozzám érhessen?

Figyelt kérdés

Évekig csak flörtöltünk, viccelődtünk egymással. Aztán bevallotta, hogy többet szeretne. Nem zárkóztam el ettől. Mindig engedélyt kér, hogy hozzám érhessen. Pl Megsimogathatom az arcod? Hozzáérhetek a melledhez? Kérhetek egy csókot?

Nekem ez kicsit lelombozó, tudja, hogy benne vagyok mindenbe, mert mondtam.

Akkor ez mire jó neki? Az élet más területein nagyon magabiztos, határozott férfi.

én 30 N, Ő 48 F

2017. dec. 21. 11:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert piedesztálra emelt téged.

Nem tudni, hogy minden puncival ezt teszi vagy csak a fiatalságod váltja ki belőle.

Sajnos ha nem írnád is tudhatóü lenne, mennyire lelombozó ez egy férfitól.

Beszélj vele erről nyiltan, mert hosszú távon megöl benned minden vonzalmat. Ezt is add tudtára.

2017. dec. 21. 11:30
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem katona véletlenül?Ott kell engedélyt kérni mindenre.
2017. dec. 21. 11:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Botond sokszor ír idegesítő válaszokat, de most kivételesen igaza van. Beszélj vele, hogy ne érezzen annyira felsőbbrendű istennőnek, hanem tekintsen inkább az egyenrangú partnerének.
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
#3 Köszi :)
 5/11 A kérdező kommentje:

Nem katona, de vezetői pozícióban van egy multinál. Én ott alkalmazott voltam, nem ő volt a felettesem és már nem is ott dolgozom.

Amúgy nagyon kettős a viselkedése, mert pl úgy fejezi ki magát, hogy megd**nálak, mintha milyen állatias lenne. Közben meg úgy csókol, ér hozzám, mintha porcelánból lennék.

Fiatal? Igen, nem vagyok öreg 30 évesen, de ez a 18 év korkülönbség szerintem már más, mintha 18 lennék.

2017. dec. 21. 11:41
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
És ő mit válaszolt, amikor ezt megkérdezted?
2017. dec. 21. 12:09
 7/11 A kérdező kommentje:
Terelte a témát, hogy ő csak udvarias.
2017. dec. 21. 12:14
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem múlik egyik tényezőn se amit írtál. Én is multinál dolgozom én is vezető beosztásban, nálunk 20 év különbség van, de nem kérek engedélyt.

Azt tudom elképzelni, hogy esetleg nagyon az elején vagytok még és óvatosan próbál hozzád érni, de zárd rövidre a dolgokat, beszélj vele, magyarázd el neki, hogy téged ez zavar és jobban tetszik a "megd*gnálak" stílus némi gyengédséggel kombinálva.

Bár én fiatalabb vagyok nála, de bennünket még sok mindenben máshogy neveltek. Én nagyon sokáig pl. segítettem levenni és felvenni a kabátot a nőnek egy vendéglőben egészen addig amíg cca. 10 évvel ezelőtt meg nem ijedt egy nő amikor mögé léptem, hogy "mit akarsz???". Utána mondta több nő is, hogy ilyet ne csináljak, mert idegesíti őket.

Szóval lehet, hogy csak egy rossz beidegződés. De mivel idősebbek vagyunk, ezért viszonylag jól átlátjuk, megértjük a dolgokat és ha elmondanak valamit, akkor azt gyorsan felfogjuk és változtatunk.

Beszélj vele, egyértelműen, nyíltan.

Sok szerencsét!

2017. dec. 21. 12:24
 9/11 anonim ***** válasza:
74%
Ő valószínűleg ilyen nevelést kapott, konzervatív típus. Gondold el, ez a jobbik verzió, mi lenne, ha udvariatlan, esetleg kissé bunkó lenne. De nyilván ha zavar, akkor próbáld leszoktatni róla, kommunikáljatok nyíltan eről..
2017. dec. 21. 12:40
 10/11 szaki2 válasza:

Esetleg nem élt amerikában vagy kanadában?

Konkrétan ott olyan törvény van ha nem kér engedélyt feljelentheted nemi erőszakért.

2017. dec. 21. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!