Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, titeket vonz vagy taszít az, ha egy férfi hyperspermiás?
Figyelt kérdés
Ez azt jelenti, hogy (abnormálisan) sok ejakulátumot lő ki.
Korotokat is, légyszi!
2017. dec. 21. 09:14
12/22 anonim válasza:
Akkor nekem posthyperspermiam van, a 15-20 ml saccra nem ritka nalam. :D
13/22 A kérdező kommentje:
#12 Nekem is úgy, akörül.
2017. dec. 21. 13:49
14/22 anonim válasza:
És normális embert ez hol 7zavar? Nekem meg sok a puncinedvem, ráadásul saláta. Nem vagyok beteg, ilyen,. Most ássam el magam?
15/22 A kérdező kommentje:
Ki mondott ilyet, hogy ásd el magad? A fenét érdekli, hogy saláta- vagy babapunci. Nekem meg a sok női nedv izgató.
2017. dec. 21. 14:14
17/22 A kérdező kommentje:
Fejezd be, kérlek!
2017. dec. 21. 14:24
19/22 anonim válasza:
#16 Ez egy elég hülye érvelési technika, hogy ha a másik fél állít valamit, te annak az ellenkezőjét állítod annak érdekében, hogy hátráltasd a beszélgetést és így védekezésre kényszerítsd a partneredet. A realitások nélkül a manipulálás kísérlete nem működik egy idegennél, aki nincs alattad nyomás alatt, így ilyenkor nem ésszerű alkalmazni.
20/22 anonim válasza:
Magyarul hiperspermiás. Ha ezt a ragozott alakot guglizod, lesznek találatok. A hypersmia latin/angol szó, nem járul hozzá magyar rag. A Google nem értheti.
Ma modorosnak számít, ahogyan a kérdező írta, bár 50 éve még az orvosok így írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!