Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szeretitek, ha úgy nyalnak titeket, hogy nyitott lábbal térdeltek és a férfi alattatok fekszik?
Figyelt kérdés
Gyakran szoktam kérni a partnereimtől, mert izgat a szituáció valamint jó érzés addig nyalni, hogy a végén már nem tudják magukat tartani a nők..
20F
#nyalás #onlyheteró
2017. dec. 20. 23:12
2/12 anonim válasza:
Nem.
Mert így nem.tudom átadni magam az érzésnek mert tartani kell magam
3/12 anonim válasza:
Nem, mert frusztrál a lógó kisajkam, meg mas élmény ebben a pózban, hanyatfekve jobb.
4/12 anonim válasza:
Miért frusztrál a lógó kisajkad?Ne csináld már.
5/12 RRR válasza:
3!
nehogy zavarjon,nagyon izgató,jó kényeztetni a "többi" mellett!
..
6/12 anonim válasza:
Mert a párom jelezte egyszer, hogy kellemetlen, ahogy ebben a pózban a szájába/arcába lóg.:(( Azóta utálom ezt a pózt és cikinek érzem.
7/12 A kérdező kommentje:
Engem spec nem zavar sot.. mellesleg ha kicsit nagyobb terpeszben van a no es az elotte levo falnak tamaszkodik vagy rahasal valami magasabbra (pl nekem az L alaku sarokkanapemnak van magas hattamlaja es arra a no ra tud konyokolni amig nyalom) akkor nem kell a tartassal foglalkozni..:)
2017. dec. 21. 00:59
8/12 anonim válasza:
#3 és 6 sajnállak, de nem a kilógó kisajkaid, hanem a párod miatt. A kisajkak csodás lehetőségek a kényeztetésre... Én be szoktam kapni őket, és úgy játszom velük, szívogatom, símogatom a nyelvemmel, és olyankor a nőm egész testében remeg. A legjobb póz erre éppen az, ha fölém térdel. Sokáig tartott, amíg rátudtam venni, mert azt hitte, hogy ez túlzás és nem gusztusos, de most már magától fordul rám, minden alkalommal.
9/12 anonim válasza:
Én nem szeretem ezt a pózt, pontosan amiatt amiért a hármas válaszoló sem, de én annyira gyűlöltem a puncim hogy meg is műttettem :( az én párom is undinak tartotta
10/12 anonim válasza:
Én szeretem, mert egészen más érzés, ráadásul irányítani is könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!