Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek vonzódik hozzám?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vonzódik hozzám? Megőrülök érte!

Figyelt kérdés

Van egy férfi, aki még semmi konkrét jelet nem adott nekem.

Ezeket teszi:

Tetőtől-talpig végig mér sűrűn, látványosan, de ez akár annak a jele is lehet, hogy nem vagyok szimpatikus..

Egyszer kétszer mondott már két értelmű dolgokat amiket nemtudom, hogy csak én tartok-e két értelműnek például "nehogy ki hűlj" és ezt mosolyogva, fel húzott szemöldökkel.

Ilyen apróságok, de normális beszélgetés nem volt még köztünk és érintés se... Csak a folytonos pillantások mindig...

2017. dec. 19. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszel neki, de nem kezdeményezett még. Én azt gondolom, hogy ha szeretnéd, akkor adj neki apró jeleket, kövezd neki ki az utat, hogy végig tudjon menni és úgy érezze, hogy ő hódított meg. Ti lányok ehhez jól értetek. Csak ne várj passzívan a végtelenségig, az a legrosszabb.
2017. dec. 19. 14:41
 2/6 A kérdező kommentje:

Mit kéne tennem?

Néha még a szemkontaktust sem tudom fennt tartani, elkapom a tekintetem annyira zavarba hoz ahogy néz...

2017. dec. 19. 14:42
 3/6 A kérdező kommentje:

Múlt héten álldogált mellettem mire rá néztem és egyből hozzám is szólt...

Nem tudom, hogy szándékosan azt várta-e, hogy pillantsak felé...

2017. dec. 19. 14:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Mit tegyél?

"Nehogy ki hűlj". Erre te: akkor gyere és melegíts fel! :)

Ennyi.

Az ilyen dolgokra kell lecsapni. Ebből érteni fogja, hogy mi a dörgés.

Amúgy szerintem is bejössz neki.

2017. dec. 19. 15:31
 5/6 A kérdező kommentje:

Én is fel húzott szemöldökkel válaszoltam, hogy "hát azt nehogy"

Olyan is volt, hogy köszöntem neki, várt pár pillanatot végig nézett és csak utána köszönt vissza.

2017. dec. 19. 15:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Bátorítsd.
2017. dec. 19. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!