Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek meg lehet azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meg lehet azt érezni, ha valaki vonzódik hozzád? Illetve meg lehet játszani a vonzalmat?

Figyelt kérdés
2017. júl. 23. 11:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Én észre szoktam venni ha valaki vonzódik hozzám vagy ha egy kicsit megmozdítoj benne valamit. Lehet látni abból ahogy rád néz. Nem tudom hogy meglehet-e játszani.
2017. júl. 23. 11:42
 2/6 anonim ***** válasza:
A nők simán megjátszák a jó egzisztenciáju férfiaknak. A férfiak meg simán tudnak vonzódni olyan nőkhöz is, akiket sokra nem becsülnek, de dugásra vonzóak.
2017. júl. 23. 11:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Van egy fiú a baráti társaságunkban. Tegnap már olyan erősnek véltem a kettőnk közötti szexuális vonzalmat és frusztrációt, hogy rettegtem, mikor szólal meg valaki, hogy mi folyik itt. Pedig nem is egymás mellett ültünk, és nem beszélgettünk feltűnően többet. Egy ideje már van ez köztünk elég erősen, volt is köztünk ez-az, de nem tudom, mennyire őszinte ez a részéről, mennyire megjátszott, illetve hogy részéről is ilyen erős a vonzalom, mint ahogy azt én érzékelem, vagy rosszul jön át nekem ez az egész...
2017. júl. 23. 12:40
 4/6 anonim válasza:
MEG LEGET JÁTSZANI. Ha nem lehetne akkor színészek sem lennének ;)
2017. júl. 23. 15:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Dolgoztam színházban, ott pont nem így megy, más a mechanizmusa :D
2017. júl. 23. 15:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindkét kérdésedre igen a válaszom.
2017. júl. 26. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!