Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki a kifejezetten kövér nőket szereti az ágyban?
Figyelt kérdés
168 cm és 100 kiló körüli súllyal mennyire lehet egy nő szexi?
25/N
2017. dec. 19. 11:10
11/20 anonim válasza:
Ha elégedetlen vagy a testeddel, el lehet kezdeni fogyózni. Vagy mondok még jobbat, le sem kellett volna hízni. A kövér embert nem tudom sajnálni. Egyébként emberileg nem tartom kevesebbre egyiket sem, de szexuálisan nem nagyon vonzanak. Ha esetleg genetika, vagy betegség miatt vagy olyan amilyen, akkor nem szóltam.
12/20 anonim válasza:
Én mindig is ki akartam próbálni egy husis csajjal 🤗
13/20 anonim válasza:
sok mindenen múlik a szexiség... camozzunk és kiderül, működik-e ;)
15/20 D. Brasco válasza:
Egy 25 eves 168 magas 100kilos nő minden csak nem szexi.........
16/20 anonim válasza:
Nekem jó lenne. Volt ilyen súlyú barátnőm. Imádtam a husis punciját. :3
17/20 anonim válasza:
Lehet ettől még csini, igen, de ezt csak látva lehet megmondani...
18/20 anonim válasza:
Én igen, csak ne az én ágyamban legyen. :)
19/20 anonim válasza:
Szerintem sokaknak jobbnak számítanak az ágyban. Bár én nem szex miatt keresgélek a dagi nők közül. Én kifejezetten őket imádom.
20/20 anonim válasza:
nagyon ugy hogy szivesen priviznék veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!