Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden ázsiainak kicsi a farka?
Figyelt kérdés
Tinderről lesz találkozóm egy helyes koreai sráccal, de tökre parázok, hogy kicsi lesz neki :D Ez csak ilyen sztereotípia, vagy tényleg minden ázsiainak kicsi?2017. dec. 19. 08:19
21/30 anonim válasza:
Nem ismerkedés miatt kérdeztem a kort csak van egy mappàm amibe gyüjtök nőkröl érdemességi adatokat negatív pozitiv pontokat gyüjtenek és elnézést de negativ pont ha más etnikumúakra hsjt mint vagyok puszta statisztikai adat gyüjtés
22/30 anonim válasza:
Statisztikai adatok gyűjtögetése helyett mondjuk megtanulhatnál beszélni rendesen magyarul, te gyökér.
23/30 anonim válasza:
A gyökér fontos az ember életében nélküle elsodor egy zebra fing is én fehér nőkre bukom ezért gyüjtöm akiket érdeklek és kizárom akiket nem
25/30 anonim válasza:
Hehe irj nyugodtan ha nagyot akarsz en garantaltan felsertem a mehedet :) teszek ra penzt is ha szeretnel
26/30 A kérdező kommentje:
#20 talán a 10 centis pénisz és a lófarok között van némi átmenet, lehet nem kéne szélsőségekben gondolkozni?
2017. dec. 19. 14:11
27/30 anonim válasza:
Az enyém biztos tetszene neked! Elég nagy is és elég jól bírja. Egész nap szexelnék ha volna olyan nő aki meg szeretne ismerni.
28/30 anonim válasza:
Kicsi embereknek kicsi a kuki....
Lehet hogy másban jó?!
29/30 anonim válasza:
nekem 13 cm F/21 nem vagyok ázsiai
30/30 anonim válasza:
„#4 akkor ha kicsi lenne neki, remélem ráérsz szombaton”
Első Tinderes randin szex, na meg a fenti beszólás. Neked is komoly értékrended és erkölcseid lehetnek:)
Amúgy a sok feminista milyen patáliát csapna, ha egy férfi rendezne műsort amiatt, hogy a kiszemelt lánynak kicsi a melle? Aztán mikor kiderül, hogy az egyik kommentelő egy szilikonkirálynő, írná a férfi, hogy: „akkor ha nem lenne melle, remélem ráérsz szombaton"
Erre a műsorra is befizetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!