Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl nagy a 30 centi? És ha igen, miért?
Mindig azt mondják,hogy a méret a lényeg,és minél nagyobb,annál jobb,mégis sok elutasítást kaptam a péniszméretem miatt.
Ha túl nagy a farkam,akkor mekkora mérettel lehet megfelelni egy nőnek?
És egyáltalán miért számít a hüvelyméret,amikor a hüvely mindig tágul?
A szád is tágul, meg a nyelőcsöved is.
Próbáltál már lenyelni almát egyben? xD
Már a 20 centi is túl nagy, sok nőnek.
Nem tudom ki mondja azt, hogy a méret a lényeg, és minél nagyobb, annál jobb, mert ez oltári nagy baromság.
A hüvely tágul, ez tény, de nem a végtelenségig képes a tagulásra.
Nekem a 16 centis exem már képes volt fájdalmat okozni, ha tövig bent volt.
Volt egy felmérés 39nőből találtak
Méretek az alapállapotban [ szerkesztés ]
Egy 1996-os tanulmány, Pendergrass et al. a 39 kaukázusi nő hüvelyéből vett vinil-polisziloxán öntvények alkalmazásával a következő mérettartományokat találta: [3]
hosszúság (rudakkal mérve): 6,9-15 cm (2,7-5,9 in);
szélesség: 4,8-6,3 cm (1,9-2,5 hüvelyk);
introital átmérő: 2,4 - 6,5 cm (0,94 - 2,56 in)
Ez durva egy nyugalmi átlagos 7-9 es hüvely felizgul 12,5-15 re ezt más helyen olvastam és bejuthat max 20-23 ezt is valahol olvastam
Namármost 39nőből valakinek 15cm körüli alapálapotban(!!!) az felizgulva 21-23cm és semmi bejutás még(!!!) és nyúlás még + méhszáj(2cm)+hátsó nyújtható traktus Pfe zone.Capisco??? 39nőből Értitek miről írok???
30 centi? Mi vagy te, ló? :) Én bevallom, hogy nekem számít a méret, abból a szempontból, hogy ne legyen túl hosszú. A jelenlegi partneremé 14 cm, vaskosabb példány, de vele a legjobb eddig a szex. Kitölt, belül elér mindent, de fájdalmat nem okoz semmilyen pózban, bármilyen vadul is toljuk időnként. :)
34
#9 ja,
szélesség(ja ez a bemenet utáni): 4,8-6,3 cm (1,9-2,5 hüvelyk);
introital átmérő: 2,4 - 6,5 cm (0,94 - 2,56 in)bemeneti szélesség(máshol olvastam 7,5ig)
szoktam is a 4,2 érezni hogy de jó lenne egy kis vastagság a szerszámomnak,ezért edzem néha felmegy 4,3-4,4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!