Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az iagz hogy ha 2 mber szereti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az iagz hogy ha 2 mber szereti egymást akkor szex nélkül is össze jöhet a gyerek? Nem orvosi dologra gondolok hanem h szeretik 1mást és összejön csak úgy. Nekem anyám ezt mondta amikor megkérdeztem szexelt e apámmal. F

Figyelt kérdés
2017. dec. 17. 21:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

kérdező, sztem anyukád abban ferdített, hogy nem szűzen ment hozzá apukádhoz, és nem a nászéjszakán vesztette el az ártatlanságát. És valószínűleg te sem akkor fogantál meg.

apukád biztosan ott volt a fogantatásodnál. Ez 100% biztos.

És igen, az is, hogy létezik, hogy ,, csak úgy" összejön a gyerek, de ahhoz is szexelni kell. Hidd el nekem. Senki nem lett még a gondolatoktól vagy az akarattól terhes. Függetlenül mit gondol vagy mit érez anyukád. Még Máriának, Jézus anyjának sem sikerült ez.

Remélem segítettem.

25/L

2017. dec. 17. 23:28
 22/26 anonim ***** válasza:

...

Kb 10 éves lehetsz, hogy ezt még nem tanultátok biológiából?!?!

A válasz természetsen a NEM. Csak te még túl fiatal vagy ehhez a válaszhoz!!!!

2017. dec. 17. 23:32
 23/26 anonim ***** válasza:
A nap troll kérdése! Te jó ég xD Amúgy igaz. Szerinted Jézus hogy született. Hát így ahogy anyud is mondta.
2017. dec. 18. 12:13
 24/26 mantis religiosa ***** válasza:
A Jézusos-sztori azért annyiban más, hogy ott nem egy másik férfi volt a dologban, hanem a Szentlélek. Hacsak nem Jézus tette fel ezt a kérdést így karácsony közeledtével. :-)
2017. dec. 18. 12:29
 25/26 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint a kérdezőben az új Megváltót tisztelhetjük...
2017. dec. 18. 14:14
 26/26 anonim ***** válasza:
Kis jézus te vagy az? Ha igen szeretnék karácsonyra kérni 1 full uhd samsung tv-t 132 cm. Biztos még túl fiatal vagy ezért nem mondta el anyukád hogy mi a szitu, nem aggódj hamarosan fel fognak világosìtani a suliban a tanárok! U.I. beszarás mik vannak :D
2017. dec. 18. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!