Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az iagz hogy ha 2 mber szereti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az iagz hogy ha 2 mber szereti egymást akkor szex nélkül is össze jöhet a gyerek? Nem orvosi dologra gondolok hanem h szeretik 1mást és összejön csak úgy. Nekem anyám ezt mondta amikor megkérdeztem szexelt e apámmal. F

Figyelt kérdés
2017. dec. 17. 21:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
szerintem inkább menj aludni!
2017. dec. 17. 22:17
 12/26 Orultseg123 ***** válasza:
Ismered a sotetseg kora cimu filmet?
2017. dec. 17. 22:19
 13/26 anonim ***** válasza:
Hogyan?Ha szeretik egymást ketten,akkor a gólya hozza?
2017. dec. 17. 22:20
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Mennyből a trollunk

Eljött mi hozzánk

Gyékások, gyékások.....

:-D

2017. dec. 17. 22:23
 15/26 mantis religiosa ***** válasza:
Kedves kérdező! Kicsit bővebben is kifejthetnéd a te verziódat is, hátha nem halunk meg tudatlanul.
2017. dec. 17. 22:27
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk pl úgy volt hogy anyám meg apám egymasba szerettek még 96ban és anyu egyszercsak meglátott egy fehér madarat a messziben kiderült hogy egy gólya kosarral a csőrében hozott engem
2017. dec. 17. 22:29
 17/26 A kérdező kommentje:
Szóval megkérdeztem anyámat h szexeltek e apámmal mielött születtem és azt mondta nem kell ahoz szex elég ha 2 ember szereti egymást és akkor terhes lesz a nő ha szerelmesek szb.
2017. dec. 17. 22:30
 18/26 anonim ***** válasza:
Így van teljesen igaza volt anyukádnak én is így születtem még 96ban. És most én is szerelmes vagyok, de nem lesz gyerekünk mert a párom nem szeret igazán.. pehh
2017. dec. 17. 22:42
 19/26 anonim ***** válasza:
őszintén, légy szíves: hány éves vagy???
2017. dec. 17. 22:57
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Anyukád becsapott. Szexeltek apukáddal. Az viszont lehet igaz, hogy szerették egymást.

A karácsonyi ajándékokat se a Jézuska hozza, hanem ők veszik. A Mikulás sem érkezik repülő rénszarvasszánon.

A hétéves Pistike kérdezi otthon:

-Apu, igaz, amit a suliban mondtak, hogy nincs is Mikulás?

-Igaz, kisfiam, én öltöztem be.

-És az is, hogy a karácsonyi ajándékot se a Jézuska hozza?

-Igaz, kisfiam, mi vásároljuk.

-Apu, ha a bäszást is csak ti találtátok ki, akkor én fölkötöm magam!

2017. dec. 17. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!