Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kockákra bukni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kockákra bukni?

Figyelt kérdés

És itt nem a hason lévő kockákat értem.Csakmert bármikor is beszéltem erről barátnőimnek arra gondoltak. Én a kocka fiúkra gondolok, akik csendesek, általában okosak, de nincs sok tapasztalatuk a lányokkal illetve szégyenlősek. Miért olyan nevetéges ha nekem ez tetszik? Egy magyarázatot már hallottam, aminek az volt a lényege, hogy kislány vagyok agyilag és nem bukok az igazi férfiakra. Nekem ez eléggé rosszul esett, mert úgy hangzott, mintha baj lenne velem. Nekem tetszik a szerény kedves énjük. Eddig egy barátom volt, vele még most is nagyon jó barátok vagyunk, két és fél évig voltunk együtt és nem volt gyerekes a kapcsolat.

Vajon tényleg az lenne a normális, ha a többi barátnőmhöz hasonlóan idősebb, hangosabb fiúkkal ismerkednék? Annyira rosszul esik, mikor ilyeneket mondanak, hogy "jaj tudom, neked a kis nyikhajok kellenek" meg ehhez hasonlók.

Egy egyetemista lány

2017. dec. 17. 20:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Én csendes vagyok, picit kocka, de nem mernék rám mondani hogy nyikhaj.:D
2017. dec. 17. 20:34
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Én is akkor kockának számítok ezek szerint de több férfiasság szorult belém és az alkatomba mint a gizda pávákba. És nagyobb is vagyok odalent
 3/10 anonim ***** válasza:
Önmagad legyél, és ne olyan, amilyennek mások szeretnének! Neked ők tetszenek. Nincs ezzel semmi baj. A komolyság és férfiasság meg nem a hangosságtól, meg a léhaságtól függ.
 4/10 anonim ***** válasza:
Inkább a barátnőid komolytalanok, ha a férfiasság náluk ezt jelenti. Csak nehogy majd a te "nyikhaj" barátod meg tudja szerelni a vízcsapot, ha elromlik, az ő nagyhangú barátjuk meg a szerelőt se tudja kihívni.
2017. dec. 17. 20:37
 5/10 anonim ***** válasza:

Már bocsi, de szerintem se az intelligencia se a kedvesség, se a szerénység nem kocka dolog, kicsit sem. Ezek teljesen pozitív tulajdonságok. A csendességet se hívnám kockaságnak, mert vannak beszédes kockák. Inkább úgy fejezném ki a dolgot, hogy a visszafogottabb, barátságos, számodra kellemes jellemű fiúkra buksz. Ezzel meg mi a gond? Semmi közük hozzá a barátnőidnek ahhoz, hogy mi jön be neked, foglalkozzanak a saját dolgukkal.

Egy egyetemista fiú

2017. dec. 17. 20:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Kockák? Miért, a gömbök jobbak?
2017. dec. 17. 21:05
 7/10 anonim ***** válasza:
It's a trap! 🙃
2017. dec. 17. 21:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz velük nekem is bejön pl ha egy lány intelligens a külső majdnem teljesen mindegy
2017. dec. 17. 21:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is inkább csendes, magamnak való, sokat olvasott srác vagyok, magam is meglepődtem mikor egyik volt barátnőm kiköpött ellentétem volt. Nagy volt a szerelem, de már vége.
2017. dec. 17. 22:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát, kocka is vagyok, meg okos is, és fél kézzel leverném az ő nem nyikhaj homifiúikat :D
2017. dec. 19. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!