Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány férfi miért mutogatja a nadrágján keresztül a péniszét?
Figyelt kérdés
Feszülős nadrágban járkálnak és talán még alsónadrágot sem húznak, annyira látszik, hogy ott dudorodik. Kicsit zavarba ejtő, persze látjuk, hogy nagy, de nem kéne ezt így mutogatni.2017. dec. 17. 09:03
1/9 anonim válasza:
Nem tehetnek róla,hogy nekik nem "lapos" a nadrágjuk,mint nekünk nőknek.
Nekik is pont annyi joguk van akár szűk nadrágban,akár kényelmesebben járni.
Mondjuk,engem izgat,ha látom,hogy dudorodik,mindig odapillantok..:)
2/9 anonim válasza:
Ne járj balettra, ha nem tetszik.
3/9 anonim válasza:
Amiért a nagymellű nők is kirakják a csöcseiket.
4/9 anonim válasza:
Talán azért, amiért a nők húznak olyan szűk nadrágot, hogy tisztán látszik a puncijuk.
5/9 anonim válasza:
Azért mert elövenni nyilvános helyen azért nem merik.
6/9 anonim válasza:
Nekem nagy van, és húzhatok bármilyen nadrágot, látszik
Nem tehetek róla, nem direkt mutogatom
18/F
7/9 Dr.LaDePanda válasza:
mikor 1 no kiteszi a mellet v feneket az nem problema? ez most ugyan az a szitu csak ferfiaknal... mig 1 no feltunoen kirakja a dekoltazsat.. 1 ferfi nem mutathatja meg a ferfiassagat? v mi ?
8/9 anonim válasza:
Èn szeretem is nèzegetni.
Elèg izgató szerintem.
22 L
9/9 anonim válasza:
Mèg a nyál is összefut a számban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!