Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfi ha azt állítja szereti a feleségét, tiszteli, becsüli, akkor képes négy éven keresztül csalni, hazudni neki?
Szerinted?
Ha ezt megcsinálja, akkor szerinted szereti, tiszteli, becsüli?
Akit szeretünk, tisztelünk, becsülünk, azt nem csaljuk meg, annak nem hazudunk, és nem nézzük hülyének...
Még soha nem csalt meg, ezt biztosan tudom. Nem voltak kalandjai. De ez, mint kiderült, négy éve tart. Talán rosszabb, mintha néha elkalandozott volna. Ezt nem tudom hova tenni.
20 év házassággal mögöttem, mit tegyek?
Hogy lehet, ha lehet egyáltalán feldolgozni a sok elvesztegetett időt, amíg otthon vártam rá, közben ő mással volt. Az érzést, hogy négy év merő hazgság.
20 év házasság után vélhetőleg valami másra, izgalmasra vágyott, főleg ha a szexuális életetekben nem egyforma az igényetek.
Nagyon nehéz helyzet, elhiszem,hogy lelkileg megvisel, de ha jól működött - hülye jelző ez- a házasságotok, akkor érdemes átgondolni, átbeszélni miért is ette ezt.
Te egyébként 4 éven keresztül nem vetted észre,hogy munka után máshoz megy és szinte kettős életet él?
Biztos tudtad meddig dolgozik, mindig nem kereshetett kifogást hol van, gyanakodnod kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!