Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol és hogyan vesztettétek el a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
Mármint barátnővel/barátal? Vagy valami más módszerhet folyamotatok?😂2017. dec. 16. 18:43
2/12 anonim válasza:
Barátal=baráttal
Módszerhet=módszerhez
Folyamotatok=folyamodtatok
Amúgy kocsiban baráttal
3/12 anonim válasza:
Magyar tanárral. Jól megb..szott :D
Rajtad is segítene :)
4/12 anonim válasza:
Szobámban
Akkori párommal
Részletet nem akarod tudni mert nem lett jó vége. Ő börtönben Én meg mai napig görcsös vagyok mikor behatolásra kerül a sor. A szexet nem tudom élvezni.
5/12 anonim válasza:
19:28
Így jár aki cigányoknak teszi szét a lábát...
6/12 anonim válasza:
#4, Jaj! Kivánom, hogy találj magadnak megértő társat, és tudd elfeledni azt az elsőt.
7/12 anonim válasza:
17,5 evesen, a jelenlegi baratommal. Egy hotelben:)
8/12 anonim válasza:
#5 Nem csak a cigányok erőszakosak. Előítéletes pöts...
Engem egy hófehér bőrű, egyetemet végzett tanárember erőszakolt meg 13 évesen.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a nyelvtanórát, tudok írni, nem tehetek róla hogy félre gépeltem egy-két betűt. Nem lettetek többek, csak úgy mondom hogy ki oktattatok:). Feltettem tök normálisan egy kérdést, nem nyelvtan külön órára voltam kíváncsi. Ezt a cigányozást pedig fejezzük be, ők is ugyan olyan emberek.
2017. dec. 16. 22:50
10/12 anonim válasza:
Kedves 5 ös válaszoló szívből kívánom neked hogy 5 cigány b@sszon meg keményen nagy f@sszal 🖕!!! Többiektől elnézést kérek a trágarságért! A kerdésre válaszolva peddig, szobámban a csajommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!