Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szívemnek vagy a farkamnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szívemnek vagy a farkamnak kedvezzek a közeljövőben?

Figyelt kérdés

Bocs a hülye kérdésért xD de nem tudtam jobban megfogalmazni. Röviden:

Lesz egy buli. Van két lány. Az egyik nagyon bejön minden szempontból, külső belső, és láthatóan ő neki sem vagyok unszimpatikus mert rengeteget csacsog ha facen beszélünk. De azt mondta hogy neki annyira jó az élete most és annyira elfoglalt hogy nem akar párkapcsolatot. Na most nem tudom ezért megéri e vele foglalkozni... Tipikus tökéletes csaj... jobbat nehéz elképzelni.

A másikat annyira nem ismerem. Nem is olyan szép, csendesebb is, talán sivárabb is érzelmileg ahogy hallottam egy barátnőjétől. Viszont ha vele megyek, ő vele Januárban már lehet szexelnénk is. Tipikus kis falusi, kiéhezett csajszi :D

Kérdés egyszerű, mivel nagyot nyom ez a buli h kit viszek (már ha egyáltalán az 1. nél nyom )

Te kivel mennél a helyemben? 1.csaj(szív) vagy 2.csaj(farok)?

2017. dec. 16. 12:29
 1/6 anonim ***** válasza:
1! Nem kérdés!
2017. dec. 16. 12:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Ha ordas farkas vagy, akkor a farkadra. Ha zöld szíves ostoros, akkor a szívedre.
2017. dec. 16. 12:37
 3/6 A kérdező kommentje:

Én is 1re hajlok inkább :D

De szerintetek az csak duma a legtöbb esetben hogy ő most semiképp sem akar párkapcsolatot? Ezt úgyse lehet így eldönteni előre nem?

2017. dec. 16. 12:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha egy pár hónap a második csajjal kizárná az elsőt akár rövid távon is akkor ne... De ha igen, akkor se tedd tönkre nagyon a 2. lelki világát!
2017. dec. 16. 12:48
 5/6 anonim ***** válasza:
32%

1. Ha nem akar kapcsolatot akkor marad a szex barátság.

Időnként dugtok egyet aztán mindenki megy a dolgára.

2017. dec. 16. 12:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha sokat csacsog, és nem akar kapcsolatot, akkor te, kedves kérdező, barát zónában vagy.
2017. dec. 16. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!