Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szívemnek vagy a farkamnak kedvezzek a közeljövőben?
Bocs a hülye kérdésért xD de nem tudtam jobban megfogalmazni. Röviden:
Lesz egy buli. Van két lány. Az egyik nagyon bejön minden szempontból, külső belső, és láthatóan ő neki sem vagyok unszimpatikus mert rengeteget csacsog ha facen beszélünk. De azt mondta hogy neki annyira jó az élete most és annyira elfoglalt hogy nem akar párkapcsolatot. Na most nem tudom ezért megéri e vele foglalkozni... Tipikus tökéletes csaj... jobbat nehéz elképzelni.
A másikat annyira nem ismerem. Nem is olyan szép, csendesebb is, talán sivárabb is érzelmileg ahogy hallottam egy barátnőjétől. Viszont ha vele megyek, ő vele Januárban már lehet szexelnénk is. Tipikus kis falusi, kiéhezett csajszi :D
Kérdés egyszerű, mivel nagyot nyom ez a buli h kit viszek (már ha egyáltalán az 1. nél nyom )
Te kivel mennél a helyemben? 1.csaj(szív) vagy 2.csaj(farok)?
Én is 1re hajlok inkább :D
De szerintetek az csak duma a legtöbb esetben hogy ő most semiképp sem akar párkapcsolatot? Ezt úgyse lehet így eldönteni előre nem?
1. Ha nem akar kapcsolatot akkor marad a szex barátság.
Időnként dugtok egyet aztán mindenki megy a dolgára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!