Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Németországban a közeljövőben bevezetik a melegházasságot?
Addig, amíg a CDU a vezető kormánypárt, nem valószínű, mert ők viszonylag konzervatívak. Ha az SPD lenne a vezető kormánypárt, akkor minden bizonnyal engedélyeznék.
2017-ben lesznek parlamenti választások.
Pedig jó lenne ellensúlyoznák vele a bevándorlókat.
Ha mecsetet lehet építeni...melegek is házasodhassanak.
És most ne jöjjön nekem senki a jajj, szegény háború elől menekültekkel mert ezek mind 15-30 év közötti férfiak alig pár gyerekes anyuka.
Én meleg vagyok, szerintem előbb utóbb minden országban be fogják vezetni.
Igen, minden bizonnyal 2-3 éven belül bevezetik ott is, valószínűleg a CDU is engedni fog. Gyakorlatilag már az összes ny-európai országban legális (kivéve az olaszokat, de ott egy darabig nem is lesz az úgy néz ki), szinte csak a németek hiányoznak a sorból.
Egyébként idővel nálunk is engedélyezni fogják, persze még nem most, 10-12 év legalább szerintem.
26/F/m
A német lakosság kb 65%-a engedélyezné a melegek jogegyenlőségét minden téren. Egyedül az épp vezető pozícióban lévő párt akadályozza meg a melegházasság legalizálását. Angela Merkel egyszer ki is jelentette, hogy ő nem ítéli el a melegeket, de szerinte nem kéne házasodniuk.
Röviden szólva nem sokára legalizálják, ugyanis menekültpolitikája miatt lassacskán lemondásra fog kényszerülni a lakosság elégedetlensége miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!