Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Németországban a közeljövőben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Németországban a közeljövőben bevezetik a melegházasságot?

Figyelt kérdés
2016. jan. 30. 14:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mi nem tudhatjuk, ez a német törvényhozáson múlik.
2016. jan. 30. 14:51
 2/9 zsici:D ***** válasza:
23%
Jövőre bevezetik. Mindenkinek kötelező lesz
2016. jan. 30. 14:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
xdddddddd Engedélyezik esetleg, de bevezetni nem hinném. :DD
2016. jan. 30. 15:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Addig, amíg a CDU a vezető kormánypárt, nem valószínű, mert ők viszonylag konzervatívak. Ha az SPD lenne a vezető kormánypárt, akkor minden bizonnyal engedélyeznék.

2017-ben lesznek parlamenti választások.

2016. jan. 30. 16:07
 5/9 anonim ***** válasza:
85%

Pedig jó lenne ellensúlyoznák vele a bevándorlókat.

Ha mecsetet lehet építeni...melegek is házasodhassanak.

És most ne jöjjön nekem senki a jajj, szegény háború elől menekültekkel mert ezek mind 15-30 év közötti férfiak alig pár gyerekes anyuka.

Én meleg vagyok, szerintem előbb utóbb minden országban be fogják vezetni.

2016. jan. 30. 17:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, minden bizonnyal 2-3 éven belül bevezetik ott is, valószínűleg a CDU is engedni fog. Gyakorlatilag már az összes ny-európai országban legális (kivéve az olaszokat, de ott egy darabig nem is lesz az úgy néz ki), szinte csak a németek hiányoznak a sorból.

Egyébként idővel nálunk is engedélyezni fogják, persze még nem most, 10-12 év legalább szerintem.

26/F/m

2016. jan. 30. 18:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A német lakosság kb 65%-a engedélyezné a melegek jogegyenlőségét minden téren. Egyedül az épp vezető pozícióban lévő párt akadályozza meg a melegházasság legalizálását. Angela Merkel egyszer ki is jelentette, hogy ő nem ítéli el a melegeket, de szerinte nem kéne házasodniuk.

Röviden szólva nem sokára legalizálják, ugyanis menekültpolitikája miatt lassacskán lemondásra fog kényszerülni a lakosság elégedetlensége miatt.

2016. jan. 30. 20:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele, hogy ha mecsetet építhetnek, akkor melegházasságot is bevezethetnek. Ezzel végre megmutatnák, hogy nem fognak az iszlámnak megalkudni. Ha pedig nem tetszik nekik akkor nem kötelező itt élniük.
2016. jan. 30. 20:52
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Koszi!

5-s voltam!

2016. jan. 30. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!