Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a barátom tudtára, hogy utálom, hogy eroszakos az ágyban?
pár hete vagyunk egyutt, és nekem ennél joval tobb idő kell ahhoz, hogy az érzéseimről és a problémáimról beszéljek egy fiunak. szex közbe fojtogat , sorirja az allapcsom, és maga a szex is gyors, durva, és kemény. sztem azt hiszi hogy én ezt élvezem, pedig én pont a gyengédséget szeretem. szerintetek hogy mondjam el neki , hogy legyen kicsit visszafogottabb?
21/ L
Mond el neki!!
A szexhez elég nyitott vagy , a beszélgetéshez nem ?
Pont azt akartam írni mint a négyes..
Nem is értem ezt az egészet.. mit nem lehet ezen közölni?! Mond meg mit szeretsz és kész.. nincsenek gondolatolvasó emberek.
Marmint nem a dugast, hanem a srácot hagyom.😂😂
24N
Én a helyedben, de a saját helyemben is ezeket még az aktus előtt tisztáznám.
" nekem ennél joval tobb idő kell ahhoz, hogy az érzéseimről és a problémáimról beszéljek egy fiunak "
De akkor minek fekszetek el? Miért nem vártok hónapokat? Nem lenne gáz. Ha meg a srác nem tud várni így járt, találnál sokkal jobbat.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!