Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem a fiatal csajokat nem hűségesek kifele tekingetnek a kapcsolatból már 4 szer megjártam lehet arra esélyem ha 35 és 40 közti nőkkel próbálnám meg?
"már 4 szer megjártam"
nem adsz meg mindent a kapcsolatban, amire a hölgyek vágynak. 4x beszopni... itt nem csak a csajokban van hiba
A hűségnek semmi köze a korhoz.
Ha valakinek 40 évesen van egy s..r kapcsolata, ahol ha most nőről beszélünk, nem érzi magát nőnek a párja mellett, a párja elhanyagolja, nincs meg a kielégítő nemi élet, akkor egy 40 éves nő is ugyanúgy félre fog menni, ha úgy van. Ez nem a kortól függ.
Nagyon kevés azon emberek száma, akik alapból hűtlenek. Az emberek nagy többsége, aki félrelépett már életében, az annak oka volt. Tehát ha egy fiatal lánnyal kezdesz (tény, hogy teljesen más gondolkodásban egy 18 éves és más egy 30 éves), ha mindent megkap tőled, akkor nem fog másfelé kacsintgatni. Ha egy kapcsolatban minden jól működik, testileg-lelkileg megadnak a felek egymásnak mindent, törődnek a kapcsolattal, akkor nem lesz félrelépés. Se egy tizenévesnél, se egy 30-as, 40-esnél.
A fő kérdésre válaszolva, nálam van esélye fiatal pasiknak is(de nyilvàn kortól függetlenül megválogatom,hogy kivel kezdek,mondjuk aki csak kiábrándulás miatt kétségbeesésében közeledik hozzám,nincs ló jó a szamár alapon az se nem vonzó se nem férfias),most is 25 éves párom van,minden szempontból elégedett vagyok vele,persze én is igyekszem,hogy ő is az legyen velem.
38/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!