Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy a fiatal lányok SE vennék el általában egy srác szüzességét?
Ugye az a "normális" eleve ha egy kapcsolatban a pasi 1-2 évvel idősebb mint a csaj.
Így amikor a pasi az első a csajnak, akkor az is előfordúlhat hogy a pasi is szűz. Ebből nem szoktak problémat csinálni a lányok, gyakran van olyan hogy egymásnak veszi így el a pár.
Viszont az nagyon magyon ritka, hogy egy már nem szűz csaj még szűz pasival kezdene.
Mivel "nem vagyok az anyja, hogy tanítgassam".
Azt viszont nagyon sok esetben elvárják, míg Ők szüzek és a párjuk nem az, hogy szexeljen vele a pasi, hogy legyen nekik az első, meg még legyen óvatos is.
Viszont ha Ők mar "tapasztaltak" (2x meg lettek dugva), akkor mar nem illenek egy tapasztalatlan kisfiúhoz.
Mi ez a kettős mérce?
UI: Tisztaban vagyok vele, hogy nem minden lány ilyen, de sokan vannak, a kerdés most róluk szól, nem azokról akik kivételek...
Mert a pasik szüzessége már akkor is ciki, mikor megszületik.
A nőknek nem tanárnénik akarnak lenni az ágyban, hanem arra vágynak, hogy jól le legyenek rendezve.
És itt nem csak a szüzességre gondolok. Nyilván sosem fogod tőlük ezt nyíltan hallani sehol, de mindig is az lesz nekik a No.1, aki minél több nővel lefeküdt már.
Mondjuk nem kell feltétlenül igaznak lenni, amit mondasz. Különben hogyan is kezdenél neki, ugye?
Nem tudom hány éves lehetsz, de általánosítható, hogy a nőknél ha egy pasi 20 éves korára nem volt túl 30-35 nőn, akkor az egy lúzer a szemükben (ezt nekem egy nő anno a szemembe is mondta, bár akkor még nem ilyen taktikával közeledtem).
Szóval minél több nőt kamuzol nekik, annál hamarabb dobják szét a lábukat, mert kódolva van beléjük a versengés! Ő akar lenni a legjobb nő minden téren, és késztetése van rá, hogy bizonyítsa neked: őjobb, mint az eddigiek.
29/F
Iagaz van az elsőnek pedig a világon igazat csak magamnak adok.
Sok barátnőm dobta ki a pasiját mert béna vagy kezdő volt az ágyban. Én ezt konkrétan tudom mert én vagyok a lelki szemetesük...
Na és persze megadom nekik ami jár mint megértő barát aki meghallgatja őket a bajban xdd
Jaja erkölcsi mese hogy vannak nők akiket nem zavar a szűz pasi...
Kit érdekel a 90 % nak kielégülés kell nem amatőr.
Ém csúsztatok 20 ezret ha jó volt ha nem akkor lenyulom a mobilját es letelwfonálom az összeget róla xd
Értem, tudom hohy van ilyen is, de az annyira ritka minthogy egy szingli pasi nem szeretne minnél több nővel szexelni.
Szóval vagy egymásra találtatok, vagy egyikőtök hazudik a személyisegéről.
Páromnak én vettem el
23,5 éves volt
Én 20,5 azóta is együtt vagyunk.
Én kifejezetten örültem hogy senkivel se volt.
Tisztának éreztem
23N
Utolsó ez igaz.
De én ezt a Tisztaságot Úgy értettem hogy nem mártogadtta bele mindenféle nuniba a farkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!